Filiz Özkol 24 Haziran 2022 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

24 Haziran 2022 günün burç yorumları

KOÇ: Yeni başlangıçlar ilginizi çekiyor fakat bir türlü cesaret edemiyorsunuz. Ufkunuzu genişletmelisiniz. Özgürlüğünüzü seviyor, sorumluluklarınız konusunda tereddütler yaşıyorsunuz. Bugün, ilişkilerinizde dikkatli olun.

BOĞA: Kendinizi karşı tarafa iyi aksettirebiliyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda sessiz kalmaktan çok konuşmalarınızla ilgi çekeceksiniz. Çevrenizle her zamankinden farklı bir iletişim içindesiniz. Mide şikayetleriniz olabilir.

İKİZLER: Bugün içsel sıkıntılarınız, birçok farklı şeyi aynı anda düşünmenizden kaynaklanıyor. Çevrenizdeki kişilerin değişik fikirlerinden etkileneceğiniz bir gün. Rafine düşünmek size bir çok şey kazandıracak.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Sosyal çevrenizde sizi etkileyecek kişilerle birlikte olacak ve ortak çalışmalar yapacaksınız. Maddi olanaklarınızı ve kapasitenizi gözden geçirmelisiniz. Partnerinizden beklediğiniz destek hızlı bir şekilde geliyor.

ASLAN: Kendinize güveniyorsunuz. Duygusal konularda, onunla aranızda gizli bir yarış var. Dengelerinizi korumak için, kuralları siz koymalısınız. Sıra dışı konuların gündem kazanmasıyla bazı eski olayları geride bırakacaksınız.

BAŞAK: Yeni atılımlarınız için uygun bir dönem. Bugün, arkadaş çevrenizde size ilgisi olan bir kişi dikkatinizi çekebilir. Dostlukların aşka dönüşmemesi, sizin tavırlarınız karşısında şekil alacaktır. Çevrenize karşı tepkilisiniz.

TERAZİ: Gelecekle ilgili güçlü hayalleriniz var. Onları bir an önce yaşama geçirmek için çaba göstermelisiniz. Değişen şartların sizi zorlaması karşısında bocalayabilirsiniz. Duygusal konularda gizlenmekten vazgeçmelisiniz.

AKREP: Siz, güçlü bir kişi olarak tanınırsınız. Ketum yapınızı bilenler, her konuda düşüncelerinize büyük değer veriyorlar. Bugün içgüdülerinizi denetlemek zorunda kalabilirsiniz. Sosyal aktivitelerinizi daha da arttırmalısınız.

YAY: Düşüncelerinizde ısrarcı bir tavrınız var. Bildiğiniz konulardan taviz vermek istemeyişiniz ters algılanabilir. Maddi konularda istediğiniz şartların oluşması için, sabırla beklemelisiniz. Aktif yapınız ön plana çıkıyor.

Haberin Devamı

OĞLAK: Bugün, katılacağınız toplantılarda karizmatik kişiliğinizle dikkat çekeceksiniz. Partnerinizle ortak kararlar alabilirsiniz. Ona gerçek duygularınızı göstermelisiniz. Tutucu tavırlarınız yüzünden problemler çıkabilir.

KOVA: Bugün kafanız karışık olmasına rağmen duygusal ilişkilerinizde istediğiniz mantık köprüsünü kurabiliyorsunuz. Maddi konularda dikkatli bir harcama tablosu ortaya çıkarmalı ve şansınıza güvenmelisiniz.

BALIK: Kafanıza koyduğunuz her şeyi anında yapma isteğiniz yüzünden, kendi enerjinizin altında boğulduğunuzu hissedebilirsiniz. Özgür yaşamaktan hoşlanmanıza rağmen bugün çevrenizdeki olaylara kayıtsız kalamayacaksınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder