Filiz Özkol 24 Temmuz 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

24 Temmuz 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Çevrenizde farklı koşulların çalışma sistemlerini merak edeceğiniz bir gün. Duygularınızı saklayabilirsiniz. Arkadaşlarınızın düşüncelerinizi merak etmelerine neden olacak kadar içinize kapanacaksınız.

BOĞA: Mantıklı yönleriniz daha belirgin olacak. Alışkanlıklarınızın size sağlayacağı olumlu etkileri gün içinde daha rahat hissedeceksiniz. Bugün, ailenizin yaşlı üyelerinin sizden bazı istekleri olacak.

İKİZLER: Maddi konuların kafanızdaki aldığı şekil çok önemli. Yeni başlangıçlar konusunda kendinizi baskı altında hissediyorsunuz. Maddi sıkıntılarınıza yeni kaynaklar bulmak için gerekli şartları oluşturabilirsiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: İlişkilerinizde mantıklı davranmak zorundasınız. Duygularınız karışabilir. Güven ihtiyacı içindesiniz. Partnerinizden beklediğiniz desteği bulamadığınızda olumsuz fikirleriniz artıyor, moraliniz hemen bozuluyor.

ASLAN: Zor şartlarda çalışmaktan yılmayan bir yapınız var. Koşullarını zorladığınız zaman hedeflerinize hızlı yaklaşıyorsunuz. Yaşama katacak donanınım peşindesiniz. Yeni sınavlara doğru gidiyorsunuz.

BAŞAK: Başlatacağınız çalışmalarda kendi gücünüzün sınırlarını deneyeceksiniz. Özenli ve titiz davranacağınız bir gün. Her şeyi inceleyerek sonuca varmak istiyor ve şüpheleriniz konusunda ısrarcı bir tutum sergiliyorsunuz.

TERAZİ: Ailenizi ve kariyerinizi disiplinli bir şekilde kombine etmesini biliyorsunuz. Sosyal yaşantınızda sezgilerinizin etkisini görmek mümkün. Güzel bir gün sizi bekliyor. Böbreklerinize dikkat etmelisiniz.

AKREP: Gizemli yaşamaktan hoşlanmanıza rağmen, isteklerinizde belirleyici davranıyor ve duygularınızı mantıklı şekilde ortaya koyuyorsunuz. Yaşamınızda aksayan sorunları ele alarak yeni formüller üreteceksiniz.

YAY: Sıkıntılarınızın nedeni kendinizi ifade edecek konulardan uzaklaşmanız. Asıl yapmanız gereken işler dururken, siz uzak olanları tercih ediyorsunuz. Başlatacağınız yeni çalışmalar için, gerekli donanıma sahipsiniz.

OĞLAK: Arkadaşlarınızla duygu birliği içindesiniz. Ama aşkta gerekli tatmini sağlamakta zorlanacaksınız. Bugün partnerinizin her şeyini merak ederken, düşünceleriniz konusunda taviz vermek istemiyorsunuz.

Haberin Devamı

KOVA: Duygusal davranmamaya çalışın. İş yaşamınızda yenilikler gerekebilir. Siz olaylara karşı tepkili davranmamalı, ılımlı yaklaşmalı ve olayların altındaki gerçek nedenlerin üzerine sabırlı gitmelisiniz.

BALIK: Duygularınızla hareket ediyor ve takıntılarınız yüzünden bazı işlerinizin gecikmesine neden oluyorsunuz. Açık davranarak iş potansiyelinizi daha da artırabilirsiniz. Bugün düşüncelerinizi netleştirmelisiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder