Filiz Özkol 25 Aralık 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

25 Aralık 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: İkili ilişkilerinizde yaşadığınız inişli çıkışlı durumlar için önlem almalısınız. Karşınızdaki kişiye kendinizi anlatmak yerine susmayı tercih etmelisiniz. Bugün küçük çatışmalar büyük sorunları da beraberinde getirebilir.

BOĞA: Güzelliklerden yanasınız ve kendinize özen gösteriyorsunuz. Girdiğiniz ortamlarda ilgi göreceksiniz. Aşk gezegeni Venüs burcunuzda destek veriyor. Bugün herkesten farklı fikirlerinizde dikkat çekiyorsunuz.

İKİZLER: Zihniniz meşgul olması yüzünden hata üstüne hata yapabilirsiniz. Yakın ilişkiler içinde olduğunuz kişilerin gereksiz soruları karşısında canınız sıkılabilir. İlginç fırsatlar karşınıza çıkacak ve aklınız karışabilir.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Maddi konularda harcama isteğiniz fazla. Yardım etme isteği ile birleşince maddi durumunuzu sarsıcı konular ortaya çıkıyor. Para biriktirmeyi seversiniz ama canınızın sıkılmasına neden olacak durumlar söz konusu.

ASLAN: Bilinçaltınız çok karışık. Planladığınız konuları yaşama geçiremediğinizde huzursuz oluyorsunuz. Gizlilikler size cazip geliyor. Sürpriz kararlar almadığınız zaman çok daha güvenli olacaksınız. Akıllıca davranmalısınız.

BAŞAK: Çok çalışacak ve çok yorulacaksınız. Yaşama bakışınız önemli işler başarmaktan geçiyor. Ortaklıklarda temkinli davrandığınız için fırsat kaçırma durumunuz söz konusu. Dişlerinizle ilgili problemler olabilir.

TERAZİ: Fırsatlar ayağınıza gelirken kafanızın karışmasına neden oluyor. Küçük sırlar işinize yarayacak. Konuşmadığınız müddetçe şartlar ve koşullar sizden yana. Sabırlı yapınızı ortaya çıkarmak sizi mutlu ediyor.

AKREP: Disipline her şeyden fazla önem veriyorsunuz. Randevularına uymayan kişiler sizin için sorun olabilir. Yoğun trafiğin getirdiği sorunlar yüzünden sevdiklerinizle kavga etmenin anlamı yok.

YAY: Başarılı günlerden birindesiniz. Birçok zincirleme işin ve fırsatın karşınıza çıkması aklınızı karıştıracak. Sonuca gitmeden önce iyi düşünmelisiniz. Sonradan vazgeçeceğiniz kararlar vermemelisiniz.

OĞLAK: Partnerinizle savaşmak yerine barışı tercih edin. Sürekli tartışmak size kazandırmıyor. Gereğinden fazla efor sarf ettiğiniz için yorgun düşüyorsunuz. Eski hesapları bırakın ve yaşama eğlenceli bakın.

Haberin Devamı

KOVA: Sezgiler ve hayaller sizi huzursuz edebilir. Karşınızdaki kişilerin fikirleri sizi ilgilendirmemeli. Bugün eski hayaller yerine yeni konular üzerinde durmalısınız. Sıkıntılarınızı düşünmek yerine kendinize güvenmelisiniz.

BALIK: Ortak düşünceler üreteceğiniz kişilerle anlaşmak yerine huzursuzluk çıkarıyorsunuz. Sevdikleriniz sizinle iş birliği içinde olmak istiyorlar. Şüpheli yaklaşımlarınızla çevrenize ters geliyorsunuz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder