Filiz Özkol 25 Haziran 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

25 Haziran 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: Duygusal konulara daha nazik olacaksınız. Yanlış ilişkiler yaşamak istemiyorsanız seçimlerinizi dikkatli yapmalısınız. Size zaman kaybettirecek birlikteliklerden kaçınmalısınız. Enerjinizi yansıtmayı başarıyorsunuz.

BOĞA: Ailenizden veya üstlerinizden beklediğiniz davranışlar sizi tatmin etmeyebilir. Onlar bulunduğu şartlar dahilinde hareket ettikleri için size dar bir kalıp sunacaklar. Yakınlarınızla maddi konulara girmeyin.

İKİZLER: Birçok iş konusunda istekli davranacak ve başarı arzusu içinde olacaksınız. Dengelerinizin bozulmasına tahammül edemiyorsunuz. Çalışma şartlarınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Olaylardan çabuk uzaklaşacaksınız.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Çevrenizdeki koşulların daralmasından hoşlanmadığınız bir gerçek. Disiplin de size göre değil. Kısa yollarla ilgili beklentilerinizde bir duraksama olabilir. Duygularınızı saklama gereği duyacağınız ortamlarda bulunacaksınız.

ASLAN: Sizin için sonuç önemli bekleyin ve her şeye takılmayın. Bunaldığınız anlarda yalnız kalma ihtiyacı içinde olacaksınız. Çünkü siz ne kadar iyi niyetli olursanız olun, ilişklerinizde istemediğiniz durumlar ortaya çıkabilir.

BAŞAK: Maddi sorunların gündemi kaplamasıyla düşünceleriniz karışabilir. Beklenmeyen harcamalara sinirlenmeyin. Parayla ilgili konuları erteleyin. Çözüm bekleyen ödemeler için gerekli şartları oluşturun.

TERAZİ: Duygusal konularda her şey sizin istediğiniz gibi gelişmeyebilir. Karşı tarafın düşüncelerinin istediğiniz netliğe kavuşmayacak olması sizi takıntılı yapabilir. Bu dönem kısa vadeli çözümler önemli, unutmayın.

AKREP: Olayları akışına bıraktığınız zaman her şeyin daha açık olduğunu göreceksiniz. Acele etmeyin. Acil durumlar için karşınızdaki kişilere yüklenmeyin. Değişim içinde olduğunuz zaman bazı olaylara kendinizi kapatabilirsiniz.

YAY: Bugün kuruntularınız fazla. Değer yargılarınızı gözden geçirip kendinizi yeniden yapılandıracaksınız. Düşünceleriniz yoğunlaşmış durumda. Her şeyin altı yapısı incelemekten sinirleriniz harap olabilir.

OĞLAK: Birlikte olduğunuz kişiyi gereksiz kıskançlıkla bunaltabilirsiniz. Yaşam felsefeniz sürekli değişiyor. Yanılmayacağınızdan emin olabilirsiniz. Bulunduğunuz ortamlarda tavrınızla dikkat çekeceksiniz.

Haberin Devamı

KOVA: İlişkilerinizi gözden geçirmenin tam sırası. İş arkadaşlarınızın düşünceleri önemli. Onlara daha çok zaman ayırmalı beklentilerine karşı ilgili olmalısınız. Bu dönem değişik gruplardan iş teklifleri alabilirsiniz.

BALIK: Karşınıza çıkan kişilerin aklından etkileneceksiniz. Çevre koşullarınızı arkadaşlarınızla birleştireceksiniz. Felsefi konuşmalardaki yeteneğiniz daha da yoğunlaşacak ve fikirleriniz konusunda başarılı olacaksınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder