Filiz Özkol 25 Kasım 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

25 Kasım 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: İş konusunda başarıyla yan yana gidiyorsunuz. İsteklerinizi karşı tarafa yansıtırken doğru kararlar peşindesiniz ve sizi zorda bırakacak işler yapmak istemiyorsunuz. Bencillikle suçlanabilirsiniz.

BOĞA: Bugün yakın çevrenizle ilgili olayların içinde kalacaksınız. Yardım etme duygunuz her zamanki gibi yoğun. Çevrenizi kırmak istemediğiniz için her şeye yetişmeye çalışırken gergin oluyorsunuz. Size fazla yükleniyorlar.

İKİZLER: Kardeşlerle ilgili birtakım problemler yaşamak istemiyorsanız onların istekleri karşısında bocalamak yerine duygu bağlarınızı güçlü tutacak davranışlar sergilemelisiniz. Her şeye çözüm bulacak kapasiteye sahipsiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Maddi konularda istekleriniz hiç bitmiyor. Satın almayı düşündüğünüz şeylere sınır koymalı ve bütçenizi dengelerken dikkatli davranmalısınız. Yönetici gezegeninizin konumu farklı konuları gündeme getirecek.

ASLAN: Savaşçı Mars’tan olumlu etkiler alıyorsunuz. Uzun yollardaki güçlü dostlarınızdan beklediğiniz haberleri alacaksınız. Siz, ideallerinize uygun kişilerle çalışmalısınız. Bugün başarılı konusunda güçlük çekmeyeceksiniz.

BAŞAK: Bilinçaltınız yoğun. Düşünce yumağı içindesiniz ve gizli planlarınızın varlığı sizi başkalarına göre daha karizmatik ve ilginç yapıyor. Çevrenizdeki kişilerin istekleri karşısında sizi üzen konulardan uzaklaşmalısınız.

TERAZİ: Duygusal davranmak istemediğiniz halde bugün her şey üstünüze gelecek. Çevrenizde size karşı baskıcı tavırlı kişiler ortaya çıkacak. Kısa yollarla ilgili planlarınız için gerekli tüm detayları gözden geçirmelisiniz.

AKREP: İşinizle ilgili pürüzlere takılacak ve aksilikler karşısında önlemleri alacaksınız. İletişim gezegeni Merkür’ün burcunuzda ilerlemesi hayatınızla ilgili hızlanmaları gösteriyor. Sakin olmalısınız.

YAY: Savaşçı Mars’ın Koç’ta ilerlemesi sizin yollarla ilgili planları gösteriyor. Gerçekleşmesini istediğiniz özel işler için gerekli bağlantıları yapacaksınız. Bugün kariyerinizle ilgili detay isteyen konular gündeme gelecek.

OĞLAK: Kişiselliğinizi ön plana çıkaracağınız ortamlarda bulunacak ve çevrenizde kendinizi daha iyi hissetmenize neden olacak konuşmalar yapacaksınız. Bugün takıntılı yönlerinizin sizi olumlu yönlendirdiğini biliyorsunuz.

Haberin Devamı

KOVA: Güçlü ilişkileri seviyorsunuz. Sezgilerinizi derin kullanmanız sayesinde başarıyı yakalayacaksınız. Mesleki konularda istediğiniz her şartı karşı tarafa kabul ettireceksiniz. Karar verirken bocalıyorsunuz.

BALIK: Sezgilerinize güvenebilirsiniz. Bulunduğunuz şartları gözden geçirmeden karar almamanız, başarınızı güçlendiriyor. Tepkili olmak yerine temkinli hareket edeceksiniz. Sürpriz gelişmeler mevcut.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder