Filiz Özkol 25 Temmuz 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

25 Temmuz 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: Gelişen olaylara karşı duygusuz kalmayı beceremiyor, bulunduğunuz ortamlarda her şeye müdahale ediyorsunuz. Bugün, problemlerin üstesinden kolayca geleceksiniz. Başarılar sizden yana, unutmayın.

BOĞA: Çevrenizden olumlu etkiler aldığınız zaman sosyal hayatınız güçleniyor. Yalnız kalmak istemeyeceğiniz bu gün, akşam saatlerinde dostlarınızla bir arada olmak size iyi gelecek. Eğlenmek hoşunuza gidecek.

İKİZLER: Maddi konularda istediğiniz sonuçları almanız zaman alabilir. İsteklerinizde acele etmemeli ve yatırımlarınızı kendi çapınızda irdelemeden sonuca gitmemelisiniz. Bugün, partnerinizin kesin tavırlarından etkileneceksiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Dengeli davranmaya yönelmeli ve kazançlarınızı artırma konusunda istediğiniz başarıyı kendi kendinize ispat etmelisiniz. Güvenli bir yaşam istiyorsunuz. Gerekli kişilere ulaşmayı denemelisiniz. Karamsar olmayın.

ASLAN: İletişim içinde olduğunuz kişilerin farklı davranış biçimlerinden olumsuz etkilenmek istemiyorsanız, baskıcı düşüncelerden vazgeçip herkesi olduğu gibi kabul etmelisiniz. Sezgilerinizin güçlü olduğu bir gün.

BAŞAK: Maddi konularda istediğiniz bolluğa kavuşmak için, başlattığınız çalışmalara yeni bir yön vermek isteyeceksiniz. İstediğiniz her türlü başarıyı, kişisel çabanızla elde temek istiyorsunuz. Çevrenizdeki olaylardan etkilenmeyin.

TERAZİ: Bugün, bulunduğunuz ortamlarda kendi düşüncelerinizi savunmak zorunda kalabilirsiniz. Sabit düşünceler içinde olduğunuzda olaylara dar bir çerçeveden bakıyorsunuz. Takıntılı ve kaprisli davranmaktan vazgeçmelisiniz.

AKREP: Proje geliştirmek için yeni bir araştırma içine gireceksiniz. Ketum ve kararlı davrandığınızda şartlar sizden yana olacak. Araştırma içgüdünüzün yüksek olması nedeniyle hedeflerinize yönelik çalışmalarda zorlanmayacaksınız.

YAY: Yardım etme duygunuz artarken zevkler konusunda aşırıya kaçabilirsiniz. Bu yüzden sağlığınız olumsuz etkilenebilir. Öz disiplininiz güçlenirken rahat ortamları tercih edeceksiniz. Güçlü pozisyonlarda çalışmalısınız.

OĞLAK: Mesleki anlamda değişen şartlardan rahatsız olabilirsiniz. Farklı olmayı sevdiğiniz halde, bazı alışkanlıklarınızın elinizin altından kaymasına tahammül edemiyorsunuz. Bugün, birçok fikir çatışması söz konusu olabilir.

Haberin Devamı

KOVA: Konuşmalarınızla herkesi kendinize hayran bırakıyorsunuz. Karşı cinsle aranızda önleyemeyeceğiniz bir çekim gücü gelişebilir. Davranış tarzınız aile içinde birtakım yanlış anlaşılmalara neden olabilir.

BALIK: Bugün, özgürlüğünüzü ifade etme konusunda cesaretli davranacaksınız. Farklı düşüncelerin dile geleceğini bilmenize rağmen, kendi fikirlerinizle ilgili ödün vermiyorsunuz. Zihinsel aktiviteniz çok güçlü.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder