Filiz Özkol 25 Temmuz 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

25 Temmuz 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Arkadaşlarınızla iş birliği içindesiniz. Siz, kendi düşüncelerinizden yola çıkan birisiniz, değişen koşullara ayak uydurmakta zorlanabilirsiniz. Çıtanız yükselirken bağlantılarınızı sıcak tutmaya özen göstermelisiniz.

BOĞA: Maddi özgürlüğünüz için her türlü şartı kendinize hedef olarak belirleyebilir ve isteklerinizle toplumsal olayları kafanızda bağdaştırabilirsiniz. Güçlü enerjiniz ve istekleriniz çevrenizde sorun olabilir.

İKİZLER: İsteklerinizde aşırıya kaçtığınızda kendinizi huzursuz etmenizin anlamı yok. Sınırlarınızı biliyor, tutkularınız yüzünden heyecanınızı dengeleyemiyorsunuz. Başlangıçlar konusunda fazla ısrarcısınız.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Hayallerinizi gerçekleştirmek için iş birliğine ihtiyacınız olmasına rağmen, önleyemediğiniz bir güvensizlik sergiliyorsunuz. Birçok konu karmaşık bir şekilde karşınıza çıkabilir, şartları yeniden koordine edebilirsiniz.

ASLAN: Organizasyonlarla yaşantınızı renklendireceksiniz. Liderlik yapabileceğiniz olayların gündem kazanmasıyla kendinizi yeniden keşfedeceksiniz. Maddi konularda bolluğa kavuşmanız zaman alabilir.

BAŞAK: Kendinizi denetleme huyunuzdan vazgeçin. Sistemli yapınızın getirdiği sorumluluklardan bunalabilirsiniz. Bugün, zaman kavramını unutturacak aktiviteler içinde olabilirsiniz. Maddi konular canınızı sıkacak.

TERAZİ: Hırslarınız yüzünden çevrenizi kırabilirsiniz. Karşınızdakilere istekleriniz için diretmeyin. Finans konularına vereceğiniz ağırlıkla yeni aşamalar kaydedeceksiniz. Özgün fikirlerle ortaya çıkıyorsunuz.

AKREP: Enerjinizi ortaya koyacak işler peşindesiniz. Sınırları genişletmek istiyorsunuz. Liderlik vasıflarına alışacak, isteklerinizi ortaya koyacaksınız. Gücünüzü çevrenize rahatça yansıtıyorsunuz.

YAY: Yolculuklarla ilgili projeler gündeme gelecek. İç sıkıntılarınızın tek nedeni, çevrenizin problemlerine çözüm üretmekten yorulmanız. Bugün sadece kendi arzularınızın ön planda olacağı işler yapmak isteyeceksiniz.

OĞLAK: Düşüncelerinizden ödün vermeyen bir yapıya sahip olmanıza rağmen, bugün olaylara bakışınızda esneklik söz konusu. Yatırım konusunda kararlı adımlarınız var. İşlerinizde yenilenme size çok iyi gelebilir.

Haberin Devamı

KOVA: Düşündüğünüz konuların kabul görmesi sizin için mutluluk kaynağı olacak. Hırslarınız a kendinize söz geçiremiyorsunuz. Aşırıya kaçmadan yaşamınızı yönlendirmek size çok şey kazandıracak. Şartlar sizden yana.

BALIK: İşe gösterdiğiniz çabanın sizi kazandıracağı prestiji unutmamalı ve geleceğe yatırım yapmalıısınız. Kendi değer yargılarınızdan yola çıkıp hatalarını sizin kadar sahiplenen çok az kişi vardır.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder