Filiz Özkol 26 Ağustos 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

26 Ağustos 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: Olaylara pratik bir şekilde yaklaşıyor ve somut çözümler arıyorsunuz. Enerjiniz sayesinde birlikte çalıştığınız kişileri kolay bir şekilde ikna edebiliyorsunuz. Hatasız işler yapmak istiyor, paylaşımlara önem veriyorsunuz.

BOĞA: Düşüncelerinizi tartarak yaşamı farklı yönlerinden görmeniz bugün işe yarayacak. Bulunacağınız ortamlarda çevrenizi etkilemek için olaylara pratik çözümler getirmeniz sayesinde çevrenizdeki işlerin akışı değişebilir.

İKİZLER: Yapacağınız her türlü atılımda çevresel faktörleri kendi lehinize rahatlıkla kullanabileceksiniz. İstediğiniz performansı sağlama konusunda biraz daha zamana ihtiyacınız var. Bugün çekimser davranışlar sergileyebilirsiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Karşı cinsi kolayca etkiliyorsunuz. Zevklerinizde aşırıya kaçmak istemiyorsanız arzularınıza gem vurmayı öğrenin. Bugün partnerinizle aranızda bir heyecan fırtınası oluşacak. Sosyal yaşamınız canlanıyor.

ASLAN: Maddi güven ihtiyacı içinde olsanız bile çevrenize karşı bu duyguları hissettirmek istemiyorsunuz. Bugün, fırsatlar konusunda ısrarcı olmamalı ve karşınızdaki kişilerin düşüncelerine saygı göstermeyi bilmelisiniz.

BAŞAK: Duygularınızda çekimserlik söz konusu olabilir. Bugün karşılaşacağınız kişilerin fikirlerini kabul etme konusunda bocalayabilirsiniz. Sizi ikna etmeleri çok zor olacak. Düşünceleriniz değiştirme konusunda sabit fikirli olacaksınız.

TERAZİ: Partnerinizle ortak organizasyonlar içinde olacaksınız. Duygularınızdan çok onun hissettikleri önemli olacak. Enerjinizi daha rahat kullanacağınız ortamları seçmeniz çevrenizde yanlış yorumlara neden olabiliyor.

AKREP: Hedefleriniz epey yüksek seyrediyor. Birçok kombinasyon işlerin altına imza atacaksınız. Hırslarınızı gizleme gereği duyabilirsiniz. Detayların ön plana çıkacağı bir gün. Çevrenizi ve kendinizi sorguluyorsunuz.

YAY: Finans konularında girişimciliğinizi akıllıca kullanmak istiyorsunuz ama yeniliklere karşı çekimser davranışlar içindesiniz. Bugün, inatçı tavırlarınızla bazı çevreleri karşınıza alabilirsiniz. Güvensizlikten nefret ediyorsunuz.

Haberin Devamı

OĞLAK: Yakın çevrenizde gelişen olaylara karşı tepkili davranmak istemeyebilirsiniz. Size yanlış gelen şeyleri de kabul etmek istemiyorsunuz. Çıkarlarınızı düşünmek zorunda kalabilir ve düşüncelerinizi gizleme gereği duyabilirsiniz.

KOVA: Koşullarınızı değiştirme konusunda acele etmek istemiyor ve yeni projelere açık olmanıza rağmen bugün çekimser davranıyorsunuz. Finans konularında yatırımcı yönlerinizi çevre koşullarıyla birleştirmek olumlu gelişecek.

BALIK: Davranışlarınız yüzünden birçok iş fırsatını kaçırabilirsiniz. Önerilen çalışmalarda farklı renkler yakalayabilir ve kendinizi mutlu edebilirsiniz. Bulunduğunuz şartları sürekli eleştirerek bir yerlere gelmezsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder