Filiz Özkol 26 Ekim 2019 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

26 Ekim 2019 günlük burç yorumları

KOÇ: Amaçlarınızı gerçekleştirmek için işbirliğine ihtiyacınız olacak. Arkadaşlarınızın size göstereceği dostluk karşısında daha cesur davranacaksınız. Kendinizi güçlü hissetmeniz için motivasyon şart.

BOĞA: Kariyerinizle ilgili değişik düşünceler içindesiniz. Çevre ilişkilerinizi amacınıza uygun şekilde kullanacaksınız. Önünüzün açılması nedeniyle hedeflerinizi istediğiniz aşamaya getireceksiniz. Sabırlı olmak en iyisi.

İKİZLER: Düşüncelerinizden taviz vermek istemediğiniz için bugün inatçı ama aktifsiniz. Müdahaleci yönlerinizi kullanmalı ve yanlış giden işlerinizi hızlı bir şekilde düzeltmelisiniz. Çevrenizi çok kırıyorsunuz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Sezgilerinizin yüksek olduğu bir gün. Sıra dışı düşüncelerinizi çılgınlık olarak yorumlamayın. Her zaman geleneksel davrandığınız için farklı bir tarzda hareket etmek istemiyorsunuz. Kazançlarınızı artırmalısınız.

ASLAN: Olaylar karşısında soğukkanlı davranmalısınız. Sizi zorlayan nedenler üzerinde fazla durmamalısınız. Yaşamınıza geçirmeyi düşündüğünüz istekler karşısında çevrenizin fikirlerine saygı göstermelisiniz.

BAŞAK: Birlikte çalıştığınız kişilerden daha fazla sorumluluk almanız sizi sinirli biri yapıyor. İş çevrenizde sorumluluğun sizin için çok önemli olduğunu bilen arkadaşlarınız kendi işlerini de size yükleyebilirler.

TERAZİ: Duygusal ilişkilerinizin önemli olduğu bir gün. Partnerinizle ortak kararlar alacak ve kendinizi mutlu edecek aktivitelerin planlarını yapabilirsiniz. Birlikte yeni işler yapmak istiyorsanız uygun bir gün.

AKREP: Düşüncelerinizi duygusal bir şekilde ele aldığınız için olaylara karamsar bir şekilde yaklaşıyorsunuz. İdealleriniz konusunda ısrarcı tavır takınacaksınız. Gücünüzü ilişkilerinize de yansıtmak istemeniz sizi çekici yapıyor.

YAY: Derin düşünceler içinde olmanız sizi olumsuz etkiliyor. Sevdiklerinizi korumak için fazla sorumluluk alıyorsunuz. Kendinizi aşan konularda bile gereksiz bir yük içindesiniz. Farklı ortamlarda bulunmak istiyorsunuz.

OĞLAK: Kaygıları bir kenara bırakmalı ve başaracağınız işlerden kaçmamalısınız. Sorumluluklarınızın bilincinde olduğunuz için gelecek tekliflere hazırlıklı olmalısınız. Seçici davranıyor ve yenilikleri kabullenmiyorsunuz.

Haberin Devamı

KOVA: İş yaşantınızı askıya alacak ve duygusal konularınıza ağırlık vereceksiniz. Bugün partnerinizin güçlü özelliklerinden etkilenebilirsiniz. Ama onun inatçı tavırları canınızı sıkacak. Sezgilerinizin güçlü olduğu bir gün.

BALIK: Düşüncelerinizi gizleme gereği içindesiniz. Bazı olayları takibe alıp sessiz kalmak isteyebilirsiniz. Yeni ve radikal düşünceler içindesiniz. Kendinizi daha kolay ifade etmenin yollarını bulmalısınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder