Filiz Özkol 26 Eylül 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

26 Eylül 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: Düşüncelerinizde radikal ve farklı kararlar alacağınız günlerden biri. Bazı bilgilerinizin destek görmesi sizin için önemli. Görüştüğünüz kişilerle uzun vadeye yayılan önemli fikir alışverişleri içinde olacaksınız.

BOĞA: Bugün bazı konularda gizlilik ilkesini benimseyeceksiniz. Fikirlerinizi söylerken temkinli davranmayı tercih ediyorsunuz. Öfkelerinizi baskı altında tutarak bazı olayları aşmanız mümkün değil.

İKİZLER: Bugün, işinize yoğunlaşmak isteyebilirsiniz. Ama duygusal ilişkinizde yaşayabileceğiniz birtakım sorunları unutmamalısınız. İhmal edilmek istemeyen partnerinizin alınganlıklarına maruz kalabilirsiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: İş yaşantınızda bazı fırsatların size sunulması kafanızdaki soru işaretlerin su yüzüne çıkmasına neden olacak. Bugün sezgilerinizin sizi yanıltmadığını görerek yeni başlangıçlara kendinizi hazırlamalısınız.

ASLAN: Enerjinizi yaratıcılığınızla olumlu bir şeklide birleştirebiliyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda karşı tarafı ikna etmeniz kolaylaşacak. Güç birleşmelerini sevmenize rağmen son sözü siz söylemekten yanasınız.

BAŞAK: Özgürlükçü yapınızın zedelenmesinden hoşlanmadığınız için bugün kendi kurallarınızı koymaktan yanasınız. Eğitim ve öğretimle ilgili konuların ön plana çıkacağı bir gün. Çalışmalarınızı derinleştirmekten yanasınız.

TERAZİ: Karşı tarafın fikirlerini kabul etmekte zorlanabilirsiniz. Diretme huyunuz yok ama olayları değişik açıdan gördüğünüz için düşüncelerinizde daima haklı çıkıyorsunuz. Yeteneklerinizi geliştiriyorsunuz.

AKREP: Kazançlarınız konusunda başarı grafiğiniz yükseliyor. Yeteneklerinizi ön plana çıkarmadan önce size güven duyulmasını istiyorsunuz. Kazançlarınızı değişik kaynaklardan elde etmek istiyorsunuz. Baş ağrılarınız olabilir.

YAY: Özgürlüğünüzü korumak adına verdiğiniz savaşlardan daima galip çıkıyorsunuz. İçten davranışlarınızın size sağlayacağı motivasyon sayesinde başlattığınız her türlü çalışmayı istediğiniz koşullara getirebileceksiniz.

OĞLAK: Kendinize güveniyor ve çalışmalarınızı mantık süzgecinden geçirerek kişisel başarınızı perçinliyorsunuz. Birlikte olduğunuz insanlarla fikir alışverişi içinde olacaksınız. Bugün size yararlı bilgileri seçeceksiniz.

Haberin Devamı

KOVA: Enerjinizi artıracak olayların içinde olduğunuzda kendinizi daha da huzurlu ve pozitif hissediyorsunuz. Bugün, eski dost ve arkadaşlarınızla bir arada olacak, geçmiş günlerden ve anılarınızdan konuşacaksınız.

BALIK: Gerekli enerjiye sahipsiniz. Gün içinde duygularınızda aşırıya kaçabilirsiniz. İlişkide olduğunuz kişilere ilginç gereken sözleri sarf etmeniz mümkün. Geriye tortu bırakacak işler yapmak istemiyorsanız özenli olun.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder