Filiz Özkol 26 Eylül günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

26 Eylül günlük burç yorumları

KOÇ: Derin düşünmekten sıkıldığınız anlarda geçmişteki tecrübelerinizi örnek almalı ve eskiye takılmaktan korkmamalısınız. İnsanlara karşı samimi ve art niyetsiz davranışınız başınıza beklenmedik ilginç olayları getirebilir.

BOĞA: Sosyal yaşantınızda değişimden hoşlanıyor ve çevrenizden sıkılıyorsunuz. Eski bir dostla sosyal aktivitede karşılaşıp geçmiş günlerden söz edebilirsiniz. Çevrenize karşı duygularınızı gizleyeceksiniz.

İKİZLER: Geciken terfinizi bu dönem alabilirsiniz, önünüz açık. İmkansız gibi görünen olayları başaracaksınız. Eskilerde kalmış ve unutmanız gereken konuları farklı ortamda yeniden tartışabilirsiniz. Unutulmuş bir borç sizi sarsabilir.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Sosyal aktivitede istemediğiniz olumsuz bir karşılaşma canınızı sıkabilir. Yıllardır unutmaya çalıştığınız olayların geri tepmesiyle huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Koşulları ve tepkilerinizi dengelemek zorundasınız

ASLAN: Aşırı uçlarda davranışlar sergileyebilirsiniz. Çevrenizi tenkit etmeden önce düşünmeli ve isteklerinizi yeniden gözden geçirmelisiniz. Hatalarınızda yanlış yargıların sonuçları var. Katılacağınız toplantılardan netice almalısınız.

BAŞAK: Bugün sakin olun ve mutlu başlayan günlerinizi cehenneme çevirmeyin. Koşulların sizi zorladığı davranış şekilleri ile duygusallığınız arasında kalmanıza ve çelişkiler yaşamınıza yol açabilir. Gizlilik sizi çekici kılabilir

TERAZİ: Bulunduğunuz ortamlara güvensizlik içinde yaklaşabilirsiniz. Bilinçaltınızda geçmiş deneyimlerden kaynaklanan korkular var ve hata yapmaktan çekiniyorsunuz. Geçmişte kalan anıların artık üzerini çizin.

AKREP: Bugün sorularınızın cevabını alamayabilirsiniz. Doğal halinizi zorladığınız zaman kendinizi huzursuz hissetmenizin tek sorumlusu sizsiniz. Olayları değişik değerlendirmeniz yüzünden yanlışlar yapıyorsunuz.

YAY: Finans konusunda doğru kararlar almalısınız. Uzun süredir ihmal ettiğiniz işlerinizin size sorun yaratmasını istemiyorsanız verdiğiniz sözleri yerine getirmelisiniz. Çevreniz hatalarınızı arayabilir.

OĞLAK: Enerjinizi sosyal ilişkilerinize rahatça yansıtacaksınız. Düşüncelerinizi paylaşmak için kendinize farklı alanlar bulabilirsiniz. Mantığınızı zorlayacak ve sınayacak sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Haberin Devamı

KOVA: Duygularınızın sizi yönlendireceği yeni konulara ilgi duymanıza rağmen önünüze çıkan geleneksel engeller yüzünden kısıtlanmış hissedebilirsiniz. İçinizde nedensiz sıkıntılar var. Temkinli davranmalısınız.

BALIK: Bir şeylerin tam yerinde olmadığı kuşkusuna kapılıyorsunuz. Duygusal konularda detaycı kimliğiniz körükleniyor. İlişkilerinize dürüst bir şekilde yaklaşıyor, aynı duyguları karşı taraftan da bekliyorsunuz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder