Filiz Özkol 26 Haziran 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

26 Haziran 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: Bazı günler ayağınıza kadar gelen tekliflerin bilincinde olmuyorsunuz. Grup toplantılarında ve arkadaşlarınızla olan gezmelerinizde fazla para harcıyorsunuz. Daha sonra gereksiz şikayet ediyorsunuz, dikkatli olun.

BOĞA: Küçük olaylardan dolayı güvensizlik sendromuna kapılmayın. Böyle bir durum, sizin işleriniz için en büyük tehlike demektir. Ortam gereği çabuk davrandığınız yerlerde hızlı konuşmalar yapmak zorunda kalabilirsiniz.

İKİZLER: Bugün talepleriniz doğrultusunda yaptığınız görüşmede; belirttiğiniz konularda bazı gecikmeler olabilir. Ani davranarak şikayetçi olmayın. İşinizle ilgili sizin isteğinizin dışında sorular sorulmasından hoşlanmıyorsunuz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Tercihlerinizi yanlış kullanmamalısınız. Karşıt köklü değişimler gezegeni Plüton’dan aldığınız etkiler yüzünden ani davranışlara kalkışabilirsiniz. Aykırı düşüncelerle öne çıkmanız gerekmiyor. Farklı konuşmayı adet haline getirdiniz.

ASLAN: Bozulan sinirlerinizi düzeltmek istiyorsanız kendinize zaman ayırın. Zamanla her şey farklılaşıyor. Olayları olduğu gibi kabul ederek yaşamınızı biraz daha kolaylaştırabilirsiniz. Her şeyi zamana bırakmalısınız.

BAŞAK: İş yerinde tedirgin davranıyorsunuz. İş disiplininizin mükemmel olması sizi başarıya daha kısa sürede götürüyor. Yine de işinizi şansa bırakmamak iyi bir davranış. Hep önlem alan yapınız aksiliklerin oluşmasını önlüyor.

TERAZİ: Her şey istediğiniz gibi olacak. Yalnız eski hataları tekrar ederseniz yine aynı problemler gündeme gelebilir. Her zamankinden daha çekici ve zarifsiniz. Çalışkansınız. Sorumluluk almaktan yorulmuyorsunuz.

AKREP: Aşk sizin için ciddi bir olay olmasına rağmen çevreniz tarafından yanlış yorumlanıyorsunuz. Kendinizi yanlış ifade ediyor olabilirsiniz. Sürekli kendinizi savunmaktan yoruldunuz. Şşanslı bir gün.

YAY: İyi niyetli yaklaşımlarınız çalıştığınız iş yerinde takdir görüyor. Ayrıntılar çok önemli olduğu için her konuya uygun çözümler getirmeniz arkadaşlarınız tarafından sevgiyle karşılanıyor. İnatçı günlerden birindesiniz.

OĞLAK: Çeşitli dış etkenlerin engellemelerine karşın fikirlerinizi sessizce hayata geçirmenizde yarar var. Karşınıza çıkan zorluklarla yılmadan mücadele etmeniz sizi daha da güçlendirerek motive olmanızı sağlayacak. Başarı yakın.

Haberin Devamı

KOVA: Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda inatçısınız. Amaçlarınız doğrultusunda ilerlerken dış etkenlerin hiçbiri sizi rahatsız etmiyor. Sadece kendi içinizde yarattığınız bazı anlamsız kuruntularınız engel teşkil ediyor.

BALIK: Çok hareketli bir gündesiniz. Maddi konularda şansınız size yardım edebilir. Ama şansınızı da zorlamadan dikkatli bir beklenti içinde olmalısınız. İşinizle ilgili sizden beklenen konuyu hatasız sonuçlandırmaya bakın.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder