Filiz Özkol 26 Haziran 2022 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

26 Haziran 2022 günün burç yorumları

KOÇ: Mesleğinizde ilerlemek istiyorsanız duygusal davranmaktan vazgeçmelisiniz. Olayları değerlendirirken, yeteneklerinizi ortaya çıkarma çabası içindesiniz. Yaptığınız çalışmalar, yeni şartları da beraberinde getiriyor.

BOĞA: Sezgilerinizi istediğiniz alanda kullanabileceğinizi çevrenize ispat etmelisiniz. Fikir birliği içinde olduğunuz kişilerle gereksiz bir tartışma ortamı yaratmamalısınız. Duygusal anlamda çok çabuk etkileniyorsunuz.

İKİZLER: Kişisel fikirlerinize ve düşüncelerinize değer veriyorsunuz. Bugün şartlarınızı zorlayacak, bulunduğunuz ortamlarda kendi düşüncelerinizle özgürce davranacaksınız. Beyinsel gücünüzün yüksek olduğu bir gün.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Merkür’’ün konumu sizin pratik düşüncelerle hareket etmenizi sağlayacak. Bugün hızlı hareket ediyor ve her konuda üstün yeteneklerinizi sergiliyorsunuz. Hafızanızı kullanacağınız için tepkili olabilirsiniz.

ASLAN: Sizin sabit yönlerinizi bilenler, soru sormak söz konusu olduğu zaman, karamsarlaşıyorlar. Böyle durumlarda çalışma arkadaşlarınız size pek yaklaşmıyorlar. Bugün buna benzer bir durum içinde olmanız dikkat çekecek.

BAŞAK: Kafanızda, her zaman uğraştığınız işin dışında, henüz kendinizin de somutlaştıramadığı başka işlere yönelmek var. Mantıklı davranmakla çok şey kazanacaksınız. Hedeflerinize yaklaşırken, kendinizi sevdirmeyi biliyorsunuz.

TERAZİ: Neşeli gibi görünmenize rağmen, dışa yansıyan yüzünüzde rahat bir ifade yok. Bu yönünüzü bilmeyenler için tam bir bilmecesiniz. Bugün sevdiklerinizin yardımına koştuğunuz bir gün olacak. Yorgun düşüyorsunuz.

AKREP: Kişisel davranışlarınızla çevrenizde farklı olmayı başarıyorsunuz. Duygusallığınızla ilgili yaşadığınız alınganlıkların temelinde, kendi düşüncelerinizden kaynaklanan egoistlik var. Bugün şartlarınızı zorlayacaksınız.

YAY: Duygusal yönleriniz ön plana çıktığı zaman mantığınız yardıma geliyor. Sürekli ikilem yaşadığınızı düşünenler yanılıyorlar. Yaşamı olduğu gibi kabul eden ve oyunları kurallarına göre oynayan ender kişilerden birisiniz.

OĞLAK: Kaliteli yaşamayı sevdiğiniz için, seçimlerinizi de bu yönde yapıyorsunuz. Bugün birden fazla proje içinde olmanıza rağmen, iyimserliğinizden ödün vermediğiniz için olaylara hemen çözüm üretebiliyorsunuz.

Haberin Devamı

KOVA: Maddi konularda girişimciliğinizi engelleyen gizli kuşkularınız var. İş birliği içinde hareket etmek için katılım beklemenize rağmen, sizinle aynı şeyi düşünmeyen kişiler var. Olayları abartıyorsunuz.

BALIK: Duygusal konularda, derin ve anlamlı düşünceler içinde olacaksınız. Yönetici gezegeniniz Neptün burcunuzda geri gidiyor; özgürce düşünmenize yardım ediyor. Fikirlerinizde körelme var. Hayallerinize asılmalısınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder