Filiz Özkol 26 Kasım 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

26 Kasım 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: Hedefleriniz ile ilgili isteklerinizde değişimler yapabilirsiniz. Para kazanma konusunda iddialı bir tutum izlemeniz sizi şanslı kılacak. Bir bakıma şansınızı kendiniz yaratacaksınız. Risk almaya hazırsınız.

BOĞA: Aile bireylerinin bazı konulardaki isteklerinin çıtaları yüksek olabilir. Onların duygusal problemlerine çare bulmak size düşebilir. Arabuluculuk size yakışacak. İletişim konusunda olumlu bir görüntü veriyorsunuz.

İKİZLER: İş anlaşması yapmak istiyorsanız güzel bir fırsat doğuyor. Kendinizi denetleme gereği duyacak ve aşamalar kaydedeceksiniz. Yaşama yeni bir tablo ile çıkmak isteyecek ve deneyimlerinizi genişleteceksiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Kariyerinizdeki gecikmeyi abartmayın. Maddi fırsatlar arkadaşla yardımı veya çalıştığınız şirketin aracılığıyla gelecek. Bugün özellikle hedefleriniz ile ilgili isteklerinizde değişimler yapmamalısınız.

ASLAN: Yollardan beklediğiniz duygusal haberlerin gecikmesi canınızı sıkabilir. Aşk ve duygusal ilişkilerinizi gözden geçirmeniz gerektiğini unutmamalısınız. Fark etmediğiniz detaylar önem kazanacak.

BAŞAK: Onaylanmayan konu üzerinde fazla ısrar etmeyin. Duygusal yönlerinizi öne çıkarmadan, geçmişle ilgili konuları gözden geçirmelisiniz. Güç birliği içinde olacağınız yeni bir performans sizi bekliyor.

TERAZİ: İnatçı tavırlarınız kişiliğinizi olumsuz etkileyebilir. Yapacağınız tek şey sabrınızı öne çıkartmak olmalı. Huzursuzluğunuzu yenin. Yalnız kendi sorunlarınız ve isteklerinizi düşünmek zorunda kalabilirsiniz.

AKREP: Planlarınız uygularken kibar, zarif ama ısrarcı davranacaksınız. Bugün çevrenizde size karşı çıkanlara da yumuşak bir şekilde karşı koyacaksınız. Aile toplantılarına daha fazla ağırlık vereceksiniz.

YAY: Düşüncelerinizi yenilemekten kaçının. Değişim içinde olduğunuzun farkındasınız ve olaylara kendinizi teslim etmekte çekimser olabilirsiniz. Çevreden etkilenmek istemiyorsanız temkinli davranmalısınız.

OĞLAK: İlişkilerinizde dikkatli olmalı ve sözlerinize dikkat etmelisiniz. Sert çıkışlardan uzak kalın. Sizin için duygusal tatmin çok önemli. Çevreyle uyum sizi farklı kılıyor. İlişkinizden olumlu etkiler alıyorsunuz.

Haberin Devamı

KOVA: Enerjiniz yükseliyor. Bulunduğunuz ortamlarda cazibe rüzgarları estireceksiniz. Sürprizlere hazır olun. Sevilme duygunuzun yoğun olması sizi bir aşka sürükleyebilir. Gücü sevdiğiniz için, aşkta güç arıyorsunuz.

BALIK: İşyerinde çalışanlar arasında bazı değişimler söz konusu. Çevrenizdeki kişilerin sorunları sizin de başınızı ağrıtabilir. İşlerinizle ilgili yapmanız gereken işlemlere dikkat etmelisiniz. Dengeniz bozulabilir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder