Filiz Özkol 26 Nisan 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

26 Nisan 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Kendinize güveniyorsunuz. Etkili konuşmalarla dikkat çekecek ve çevrenizi etkileyeceksiniz. Özgürce davranışlarınız yüzünden yanlış anlaşılabilirsiniz ama bundan hiç korkmuyorsunuz.

BOĞA: Duygularınızı ortaya çıkarmaktan hoşlanmadığınız için sizi yanlış tanımalarına neden oluyorsunuz. Güçlü sezgileriniz sayesinde yaşamın gizemini araştırmak istiyorsunuz. Enerjiniz olumlu seyrediyor.

İKİZLER: İlginizi ilişkilere yönelteceksiniz. Arkadaşlıklar ve sosyal yaşam önem kazanacak. Birlikte olduğunuz kişilerle yeteneklerinizi birleştirerek sizin de öncülüğünüzü yaptığınız bazı aktiviteleri başlatacaksınız.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Savaşçı Mars’ın burcunuzdaki konumu gizli olaylara merakınızı artırıyor. Çevrede olup bitenlere karşı isteseniz de kayıtsız kalamıyorsunuz. Olayları kafanızda büyütmeden sonuçları beklemenizde yarar var.

ASLAN: Enerjinizin yüksek olduğu bir gün. Etrafınızdaki kişileri yönlendirmekte önemli aşamalar kaydediyor ve bundan büyük keyif alıyorsunuz. Ani değişimlere hazır olmalı, çevrenizin davranışlarına aldırmamalısınız.

BAŞAK: Para kazanmayı seviyor, size gelen teklifleri anında değerlendirmek istiyorsunuz. Bugün sezgileriniz çok yüksek. Ay’ın bulunduğu konum, ruhunuzda fırtınalar estiriyor ve dinginlik için savaş veriyorsunuz.

TERAZİ: Sezgilerinizin doğru çıkması sayesinde çevrenizdeki birçok olayı kısa sürede çözüyorsunuz. Zorlukları gözünüzde büyütmeden olayları halletmeniz güzel. Ama yanlış kişiler yüzünden zarar görme ihtimaliniz yüksek.

AKREP: Enerjinizi yaşama geçirmek için bazı tereddütleriniz var. Yakın çevrenizle ilgili fikir tartışmalarına açık bir gündesiniz. Düşüncelerinizi karşı tarafa aktarırken kullandığınız yöntemler çok işe yarayacak.

YAY: Dostluk duygularının sizi yönlendireceği bir gün. Kişisel özellikleri vurgulayan işleri sevdiğiniz için özgün davranabilirsiniz. Olumlu davranışlarınızın size kazandıracağı artılar önemli.

OĞLAK: Aklınıza güveniyor ve çevrenizin telkinlerinden etkilenmiyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda duygusal çekişme olabilir. Akşam saatlerinde yakınlarınızla duygu alışverişinde bulunabilirsiniz.

Haberin Devamı

KOVA: Çatışmalarınızın size zarar vermesini istemiyorsanız duygusallığınızı denetim altına almalısınız. Başlangıç yapmak için uygun bir gün değil. Çevreyle ilişkilerinizden beklediğiniz desteği görmek istiyorsunuz.

BALIK: İdeallerinizi gerçekleştirmek için tüm donelere sahipsiniz. Olabilecek aksilikler sizi üzmemeli. Bugün sevdiklerinizin bazı sorunları ile ilgilenmek zorundasınız. Çevrenize yardım etmekten hoşlanacaksınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder