Filiz Özkol 26 Nisan 2022 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

26 Nisan 2022 günün burç yorumları

KOÇ: Sıra dışı arkadaşlarınızın yapacağı tekliflere hazır olmalısınız. Gününüzü renklendirecek ve iş imkanlarınızı daha da rahatlatacak cazip öneriler alabilirsiniz. Enerjinizi çevrenizdeki önemli kişilerle besleyebilirsiniz.

BOĞA: Yakın dostlarınızla bir araya gelecek ve ortak çalışmalar içine gireceksiniz. Bugün, derin konuşmalar yapacaksınız. Ani gelişmelere hazır olmalısınız. Çalışma alanlarınızın kısıtlamasına izin vermemelisiniz.

İKİZLER: Duyguları özgür bırakmaktan hoşlanmanıza rağmen insiyatif başkasına geçer diye korkuyorsunuz. Oto kontrolünüzün sağlam olması sizi farklı kılarken, çevrenizde daha fazla merak konusu haline getiriyor.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Çevrenizle farklı bir iletişim içindesiniz. Olaylara şüpheli yaklaşmıyor ve sevecen davranıyorsunuz. Aile ile ilgili yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Formunuzu bozmanız an meselesi.

ASLAN: Yoğun çalışma temponuz sayesinde birçok başarı size gelecek. İdeallerinizden emin olarak ilerliyorsunuz. Kendinizi odaklanmaya yönlendirin. Bağlantıda olacağınız kişilere yakın davranın.

BAŞAK: Duygusal konularda bazı fanatik düşüncelerin esiri olabilir ve eskiye özlem duyabilirsiniz. Yollarla ilgili fırsatların söz konusu olması yeni olayları beraberinde getirecek. Bazı isteklerinizden vazgeçmemelisiniz.

TERAZİ: Kendinize göre büyük çabalar sonucu gerçekleştirdiğiniz organizasyonu sahiplenmek yakın arkadaşlarınızın tepkisini çekiyor. Özellikle bugün karşılıklı görüşmelerde imalı sözcüklerden kaçınmalısınız.

AKREP: İşinizdeki çevre sorunları size zor anlar yaşatıyor. Onları istediğiniz potaya çekebilirsiniz. Yeni yerler ve kişiler gördüğünüz zaman kendinizi özgür hissediyorsunuz. Artık felsefenizi değiştirmelisiniz.

YAY: Çevrenizde kuşatan akıllı kişilerden faydalanmasını bilin. Dostlarınızın iyi niyetle yaklaşımlarına gereken karşılığı vereceksiniz. Ailenizle aranızda ilişkiler çok önemli. Damar sorunlarına dikkat.

OĞLAK: Bugün ailenizle yaşadığınız sorunların sizi üzmesine izin vermeyin. Onlarla istemeden yaşadığınız durumlarda gözden kaçırmamaya çalışacağınız tek nokta; sabır ve taviz. İki önemli duyguyu dengede tutmalısınız.

Haberin Devamı

KOVA: Yaşamın her adımında bir konuya kendi çabanızın hakim olmasını istiyor, emek vermeden bir şeylere sahip olmak istemiyorsunuz. Her olayın arkasında farklı nedenler aramak sizde alışkanlık halini aldı.

BALIK: Güvensizliğinizi yendiğinizde daha başarılı oluyorsunuz. Çevrenin etkilerinden uzak kalmaya çalışın. Kendi bildiğiniz gibi yaşamak istiyor ve sevdiğiniz kişinin kendisini ifade etmesine izin vermiyorsunuz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder