Filiz Özkol 27 Aralık 2019 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

27 Aralık 2019 günlük burç yorumları

KOÇ: Yaptığınız işin karşılığını almak istiyor, kimseye taviz vermek istemiyorsunuz. İş disiplininiz mükemmel. Maddi menfaatlerinizi korumak zorundasınız. Bugün egolarınızı ve hırslarınızı ön plana çıkaracaksınız.

BOĞA: Sıra dışı arkadaşlarınızın yapacağı tekliflere hazır olmalısınız. Gününüzü renklendirecek ve iş imkanlarınızı daha da rahatlatacak cazip öneriler alacaksınız. Enerjinizi çevrenizdeki önemli kişilerle besleyebilirsiniz.

İKİZLER: İletişimde başarılı çalışmalar içindesiniz. Çevrenizde gelişen duygusal konulara kafanızı takarak aktivitenizin hızını düşürmemelisiniz. Düşüncelerinizi süsleyerek ikna kabiliyetinizi mükemmel sergiliyorsunuz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Yalnız kaldığınızda çok daha verimli olduğunu bildiğiniz halde sürekli kalabalık ortamları tercih ediyorsunuz. Ay karşıt burcunuzda ilerliyor. Bu durum partnerinizle olan ilişkinize olumlu yansıyor. Karamsar olmayın.

ASLAN: İşinizle ilgili yeni açılımlara ihtiyacınız var. Ama düşündüğünüz şeyleri yaşama geçirme konusunda kararsızlık çekebilirsiniz. Toplumsal konularda yaratıcılığınızı ön plana çıkaracaksınız. Kişisel egolarınız yüksek.

BAŞAK: Gücünüzün üzerinde çalışacağınız bir gün. Ay, kombinasyon burcunuzda ilerlerken, birçok aktivitenin içinde olacaksınız. Duygularınızı ortaya koyabileceğiniz bir iş imkanı sizi bekliyor. Emin adımlarla ilerliyorsunuz.

TERAZİ: İş yerinde özgür çalışmaya ihtiyacınız var. İş imkanlarınız genişleyebilir. Duygusal yönlerinizi yaratıcılığınızla birleştirecek, kendinizi daha da verimli hissedeceksiniz. Bugünlerde seyahatler gündeme gelecek.

AKREP: Bugünlerde düşüncelerinizde sürekli bir genişleme söz konusu. Birçok işi bir arada yapmayı tasarlıyorsunuz. Sezgilerinizi en iyi şekilde kullanarak birçok başarılı çalışmanın altına imza atacaksınız.

YAY: Bugün daha hareketli ve aktif olacaksınız. Her şeyi herkesle paylaşmak istiyorsunuz. Uzak yollarla ilgili planlarınız olacak. İsteklerinizdeki artışlar sizi yorabilir. Çevrenize güvenmek yerine onları sınamalısınız.

OĞLAK: Ay burcunuzda ilerlerken duygusal tarafınız atağa kalkıyor. Sürekli değişim içindesiniz. Gün içinde, birtakım kararsızlıklar yaşamanız mümkün. Bugün, partnerinizle olan ilişkilerinizde içten ve samimi davranıyorsunuz.

Haberin Devamı

KOVA: Yaratıcılıkta rakip tanımıyor ve ödün vermekten hoşlanmıyorsunuz. Varsayımlar üzerinde fazla düşünerek zaman kaybetmemeli ve harekete geçmelisiniz. Araştırdığınız konuların yarardan çok zararı olabilir.

BALIK: Özgürlüğünüzü sorgulayarak adımlarınızı sağlam bir şekilde atmak istiyorsunuz. Araştırmalarınızı derinleştirerek düşünmediğiniz konular üzerinde yoğunlaşabilirsiniz. Sonuç istediğiniz gibi olacak.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder