Filiz Özkol 27 Ekim 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

27 Ekim 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: İlişkilerinizde ani çıkışlar yapmayın ve bekleyin. Duygusal konularda yanlış anlaşılabilirsiniz. Beklediğiniz tekliflerin gecikmesi sizde sıkıntı yapacaktır. Ortak proje ürettiğiniz arkadaşlarınızla sorunlar yaşayabilirsiniz.

BOĞA: Çevrenizde duygusal konulara uzak gibi görünmeniz farklı yorumlara neden oluyor. Ay’ın konumu, mesleki çalışmalarınıza derin bir şekilde bağlılık gösterdiğinizi ve işlerinizi mükemmel bir şekilde yaptığınızı gösteriyor.

İKİZLER: Sosyal hayatınızda yenilenmeler söz konusu. Çocukları olanlar, onların eğitimleri ile ilgili bazı gereksiz problemler üzerinde yoğunlaşabilir. Duygusal konularda daha esnek ve yumuşak davranmalısınız.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Ailenizle ilgili sorunları abartmadan çözmelisiniz. Dostlarınızla aranızda istenmeyen pürüzler ortaya çıkabilir. Baskı altında tutuğunuz duygularınızı ortaya çıkarmak isteyeceksiniz. Mantıklı ve sakin olmalısınız.

ASLAN: Arkadaşlarınızın olumsuz davranışları sizin işinize yarayabilir. Daha önce göremediğiniz bazı huyları onları ele verecek. Toplumsal olaylardan uzak kalmanız canınızı sıkacaktır. Dostlarınızın size önereceği fikirler var.

BAŞAK: Sizi sıkan durumlardan uzaklaşın. Her türlü şartı gözden geçirmeli ve duygusal bağlantılarınızdan kurtulmayı denemelisiniz. Sizi sıkan şartları daha fazla düşünmemelisiniz. Güven ihtiyacı içindesiniz.

TERAZİ: Çevre koşullarını gözden geçirmeli ve iş olanaklarınızı araştırmalısınız. Bugün, kendinize güvenebilirsiniz. Yenilgiyi kabul etmiyor ve savaşmayı yeğliyorsunuz. Dengelerinizi istemeden zorlayabilirsiniz, dikkat.

AKREP: Duygularınızın önde olduğu bir gün. Her alanda kendinizi göstermek isteseniz de olaylar sizi zorluyor. Çevrenizin kuşatılmış gibi olması kimsenin suçu değil. Her duygu için ödün vermek zorunda kalıyorsunuz.

YAY: Özgürlüğünüzü yeterince kullanamayabilirsiniz. Çünkü sevdiklerinizin fikri sizin için önemli. Daha bağımsız olmaya çalışmalısınız. Partnerinizin davranışlarından farklı anlamlar çıkarmayın.

OĞLAK: İşinizle ilgili verdiğiniz sözleri zamanında yerine getirin. Çünkü, çalışma hayatında buna benzer iş disiplinleri, kişinin performansı ile direkt bağlantılı olan parametrelerdir. Yediklerinize dikkat edin.

Haberin Devamı

KOVA: Seyahatlerinizi ertelemek zorunda kalabilirsiniz. İşiniz konusunda hatalara meydan vermeme mücadelenizin size nelere mal olduğunu kimse bilemez. Hiç kimseyi anlatma çabası içinde olmayın. Gizli yatırımlarınız söz konusu.

BALIK: İşinizde duygusal doyum sağlamak istiyorsanız, yanlış gündesiniz. Çevrenizin dertlerini dinlemekle yetinin. Partnerinizin size göre hoş olmayan tavırlarını büyütüyorsunuz. Her şeyi geride bırakmalısınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder