Filiz Özkol 27 Kasım 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

27 Kasım 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: Çevrenizdeki koşulları gözden geçirip iş olanaklarını araştırmalısınız. Kendinize güvenebilirsiniz ama bazı pürüzler gün içinde sizi rahatsız edecektir. Yenilgiyi kabul etmiyor ve savaşmayı yeğliyorsunuz.

BOĞA: Maddi konularda şartlarınızı zorlamak ve yeni konular gündeme getirmek için her zamanki gibi savaş veriyorsunuz. Kazançlarınızı artırma konusunda hep farklı idealleriniz var. Detaylar önemli olacak.

İKİZLER: Mesleki olayların gündeme gelmesi nedeniyle işe ağırlık vereceksiniz. Yaklaşımlarınızda daha bir kendinize dönük olmanıza rağmen hedefleriniz belirgin olacak Düşüncelerinizde gizemli olmayı tercih ediyorsunuz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: İsteklerinizi yaşama geçirirken kendinizi denetimden geçiriyor ve olayların temelini sağlam zemin üzerinde oluşturmayı amaçlıyorsunuz. Bugün olayları daha derin bir şekilde irdeleme gereği duyacaksınız.

ASLAN: Aşkınızı kendi ölçülerinize göre yaşamak isteseniz bile, karşı tarafın sabit düşünceleri sizin isteklerinize kontrol getiriyor. Partnerinizin davranışlarından rahatsız olacak ve duygularınızı saklayacaksınız.

BAŞAK: Bugün motivasyon gücünüz yerinde. Taviz vermeyen mizacınızı aile ilişkilerinize de yansıtıyorsunuz. Çevrenizde yaşadığınız değişimler için birçok aktivite ilginizi çekecek. Dikkatinizi dağıtmadan çalışın.

TERAZİ: Duygularınızı ortaya koymaktan yanasınız. Sezgileriniz sizi yanıltmıyor. Olaylara yaklaşımınızı partnerinizin onaylamasını bekliyorsunuz. Keşfetme içgüdünüz sayesinde yeni mutluluklar sizi bekliyor.

AKREP: Çevrenizde yanlış anlaşılmanız sizi o kadar ilgilendirmiyor. Kendinizin ne olduğunuzu iyi biliyor ve taviz vermek istemiyorsunuz. Başarılarınızı kanıtlama savaşındasınız, bu durum bazıları için önemli olamayabilir.

YAY: Sosyal yapınızın getirdiği avantajları kullanmak için güzel fırsatlar var. Mantık ve duygu ikilemi yaşadığınız bugün, çevrenizin fikirlerine kayıtsız kalmamalısınız. Çıkacağınız yolculuklar işiniz için önemli olacak.

OĞLAK: Bugün, çevrenize karşı ketum bir tavır içindesiniz. Bazı olayları tekrar tekrar irdeliyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerin finans desteğini isteyebilirsiniz. Kısa sürede çözüme ulaşabileceksiniz.

Haberin Devamı

KOVA: Çevreyle ilişkilerinizin güncellik kazanmasıyla sosyal yaşantınız aktif olacak. Kişisel enerjinizi ve araştırmacı ruhunuzu ortaya çıkarmak için hedeflerinizi yeniden gözden geçirmelisiniz. Gerisi kolay olacak.

BALIK: Yaşantınızla ilgili yapıcı kararlar almak üzeresiniz. Konuları ayrıntısıyla düşünmeli ve şartlarınızı doğru sunmalısınız. Her zamanki gibi değişen iş koşullarını lehinize çevirmekte profesyonelce davranıyorsunuz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder