Filiz Özkol 27 Mayıs 2022 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

27 Mayıs 2022 günün burç yorumları

KOÇ: İş münasebeti nedeniyle katılacağınız ortamda ilginizi cezbedecek konular olacak ve mantıklı görüşlerinizle ilgi çekebilirsiniz. Daha sonra dostluğunuzun ilerleyebileceği entresan kişilerle tanışabilirsiniz.

BOĞA: Çalıştığınız kişilere karşı soğuk davranıyorsunuz. Bu yapınızla kararlı bir duruş sergileyerek aslında işlerin gelişme sürecini de garantiye alıyorsunuz. Bu konuda haklı da olsanız dikkatli davranmalısınız.

İKİZLER: Çalıştığınız yeni işiniz konusunda karşınıza çıkabilecek sorunlara hazır olun. Fakat, kesinlikle kararlı bir şekilde davranmaya çalışın. Kısa süreli geri dönüşlerle durumu idare etmeye gayret etmelisiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Artık çok gerilerde kalan nostaljik ilişkilerinizdeki serüvenleri bir kenara bırakın. Çünkü onlar aklınıza yer etmiş durumda ve zaman zaman küllerini deşiyorsunuz. Yollarınız bir daha kesişmeyecek farkındasınız.

ASLAN: Ona karşı hisleriniz başka şeyler söylediği halde davranışlarınız farklı. Sizi buna iten nedenler ciddi sosyal kurallar. Bu şekilde davranmanız da aslında sizin için risk olabilecek olayları önleminizi sağlıyor.

BAŞAK: Yakınlarınızla yapmayı planladığınız seyahat için isteğiniz önemli. Fakat, detaylar konusunda fazla ısrarcı olmayın. Şimdilik maddi konularda da zor durumda kalacağınız bir durum görünmüyor.

TERAZİ: Partnerinizle ilgili anlaşmazlıkta hatayı kendinizde arayın. Çünkü, ebeveynlerinizle ilgili tartışmada kendinizi merkeze koyarak etrafınızı önemsemiyorsunuz. Haklı olsanız bile bu şekilde davranmamalısınız.

AKREP: Kendinize göre büyük çabalar sonucu gerçekleştirdiğiniz organizasyonu sahiplenmek, bazı arkadaşlarınızın tepkisini çekiyor. Özellikle bugün karşılıklı görüşmelerde imalı sözcüklerden kaçınmalısınız.

YAY: Bugünlerde sağlığınızla ilgili beslenme konusuna önem vermeniz sizin için olumlu bir gelişme. Her tavsiyeye çok kulak veriyor ve etkileniyorsunuz. Uzmanların öğütlerine uyun. Ruh haliniz olumsuz.

OĞLAK: Fikir paslaşması içinde olacağınız bir gün ve konuyla ilgili isteklisiniz. Bu şekilde motivasyonunuz iyi olduğu sürece başarı size kendiliğinden gelecek. Küçük aksaklıklar karşısında hemen somurtmayın.

Haberin Devamı

KOVA: Karşı cinsten arkadaşlarınızın yanında özel konularınızı ulu orta konuşmayın. Normalde bu konuda dikkatlisiniz fakat bazen öyle ortamlar oluyor ki farkında olmadan birçok şey konuşuluyor.

BALIK: Görüşeceğiniz kişilerin sizden farklı beklentileri olabilir. Bu tür durumlara karşı geliştirdiğiniz iç disiplininiz sizin için bir sigorta oluyor. Daha sonra gelişebilecek olumsuzlukları en baştan denetliyorsunuz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder