Filiz Özkol 27 Nisan 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

27 Nisan 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Bugün epey romantiksiniz. İçgüdülerinizin sizi yanlış yönlendirmesini istemiyorsanız, sizi bulunduğunuz ortama sürükleyen nedenlerin altını çizmelisiniz. Bazı hatalar da kendiliğinden değişecek.

BOĞA: Yaşamınızla ilgili yeni bir başlangıç arifesindesiniz. Duygusal konulardan uzak kalmaya çalışıyor ve mantıklı şeylere ilgi gösteriyorsunuz. Çevrenin özel istekleri olabilir. Organizasyonlar yaşantınıza renk katıyor.

İKİZLER: Sizi sıkan olaylardan kendinizi soyutlayamadığınız için enerjinizi kullanırken aşırı uçlarda oluyorsunuz. Mesleki konularda duyarlı davranmak yerine, sizden saklanan olayların arkasındakileri bulabilirsiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Fikir tartışmalarından uzak kalmak istemeyişinizin nedeni, akıl ve enerjinizi doğru kullanıp başkalarına örnek olmak. Bu özelliğinizi hiç kimseye hissettirmemeyi başaracak kadar üstün yetenekleriniz var.

ASLAN: Hırslı yönlerinizin öne çıkağı bir gün içindesiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerin farklı yönleri ilginizi çekiyor fakat onlara paye vermemek adına susmayı tercih ediyorsunuz. Bazı olaylar, size her konuda ders olabilir, unutmayın.

BAŞAK: Ay, bugün felsefi yönünüzü ortaya çıkarıyor. İçine kapanık davranacaksınız, sevdikleriniz sizi merak edecek. Yoğun tempo içindesiniz. Birçok işi zincirleme şekilde başarmak zorunda değilsiniz.

TERAZİ: Gücünüzün farkındasınız ve bu özelliğinizi katlayacak ilişkilere ihtiyaç duyuyorsunuz. Gücünüzün farkında oluşunuzla, olaylara yaklaşım tarzınız size farklı bir güven veriyor. Çevrenize meydan okuyorsunuz.

AKREP: İlişkilerinize çekimser bakıyorsunuz. Şüpheci yaklaşımlarınız yüzünden rutin işleriniz aksayabilir. Bugün size anlatılan hiçbir şeye inanmak istemediğiniz için dengeleri kurarken zorlanacaksınız.

YAY: Çevre faktörlerinden kaynaklanan oluşumlar sizin için önemli olacak. Fikir çatışmaları yaşayacağınız bir gün. Finans konularını lehinize çevirecek donanıma sahip oluşunuz sizin için olumlu bir avantaj.

OĞLAK: Ay, ilişkilerinizde sabit değerlerin ortaya çıkmasını sağlıyor. Yapıcı beraberlikler içindesiniz. Bugün enerjinizi yansıtabilecek ve karşılığını alacaksınız. Yaşam kalitenizi daha da yükseltmek istiyorsunuz.

Haberin Devamı

KOVA: İsteklerinizle karşı tarafı etkiniz altına alacağınız bir gün. Tepe evinizdeki Ay sayesinde direttiğiniz konularda başarılı olacaksınız. Bugün, toplumsal olaylara ağırlık verecek, özel hayat sorunlarını atlamak isteyeceksiniz.

BALIK: Çevrenizdeki bozulan ilişkileri düzeltme konusunda arabuluculuk yapmak zorunda kaldınız. Yardımseverliğiniz bazen sizin aleyhinize gelişiyor. Bugün her şeyden etkileneceksiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder