Filiz Özkol 27 Ocak 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

27 Ocak 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: Çevrenizle yaşadığınız sorunları özel yaşantınıza yansıtmamalısınız. Kendinize yakın hissettiğiniz kişilerin etkisinde kalabilirsiniz. Partnerinizin üzerinde güç kanıtlama yoluna giderseniz sert tepkiler alacaksınız.

BOĞA: Çevrenizde kuracağınız dostlukların yararını ileride göreceksiniz. Uç noktalarda düşünen kişiler var ve sizin için faydalı işler yapabilirler. Sistemli yapınızı zorlasa da yenilikler konusunda esnek davranmalısınız.

İKİZLER: Parayı seviyor ve kişisel zevkleriniz için fazla harcama yapıyorsunuz. Geçmişinizi sorgulamak zorunda kalabilirsiniz. Partnerinizle romantik konuşmalar yapacak ve belki de günah çıkartacaksınız. Fazla beklemeyin.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Duygusal ilişkilerinizdeki iyi niyetli yaklaşımlarınız parteriniz tarafından yanlış anlaşılabilir. Onu ikna etme konusunda başarılı olacağınız bir gün. Bağlantıda olacağınız kişilere yakın tavırlar sergilemelisiniz.

ASLAN: Düşüncede kalacak konular için çevrenize taviz vermek istemiyorsunuz. Duygusal konularda fazla derin olacağınız bugün geniş kapsamlı olaylar için biraz daha beklemelisiniz. Motivasyonunuz çok güçleniyor.

BAŞAK: İçinizdeki çılgınlıkları saklamak için farklı duygu saplantıları yaşıyorsunuz. Oysa, kafanızdan birçok delilik geçiyor. Zaman kavramını unutmak tarzınız değil. Kalbi dolu olanlar partnerlerini şaşırtacaklardır.

TERAZİ: Hızlı düşünecek ve son derece olumlu düşünceler içinde olacaksınız. Yaratıcılık konusunda zorluk çekmiyorsunuz. Konulara yaklaşımınız, pratik ve önlemci. Özellikle bugün epey başarılısınız.

AKREP: Her anlamda güçlü bir tablo çiziyor olmanız, çevrenizi olumlu bir şekilde etkiliyor. Seçimleriniz konusunda yapacağınız tercihler için yardım almak istemiyorsunuz. Bugün, maddi konularla yeni fikirlere açıksınız.

YAY: Geniş seçim yelpazesi olan biri olarak çevrenize agresif davranabilirsiniz. İsteklerinizi kabul ettirme konusunda ısrarcı tutum izliyorsunuz. Partnerinizi istediğiniz gibi yönlendireceksiniz. Düşünceleriniz ilginç gelebilir.

OĞLAK: Duygusal ilişkilerde derin düşünüyor ve olayları istemediğiniz boyutlara taşıyor sonra da zor dönüşler yaşıyorsunuz. Bugün, bu konuda kendinizi savunmanız gereken noktada pasif kalabilirsiniz. Dikkatli olun.

Haberin Devamı

KOVA: Duygusal ilişkilerinizi yargılamaktan vazgeçin. Yaşadığınız her olayı farklı boyutlara taşıyor ve sonunda üzülen siz oluyorsunuz. Özgürlük duygularınız yoğun olsa bile sürekli bir yerlere ait olma isteği içindesiniz.

BALIK: Yaşamı akışı içinde değerlendirmeyi öğrenmelisiniz. Duygusal yönünüz ve alışkanlıklarınıza bağlı olmanız çevrenizi algılama konusunda zorluk yaşamanıza neden oluyor. Bugün sert tavırlar içine girmemelisiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder