Filiz Özkol 27 Şubat 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

27 Şubat 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Güven duygusunun çok önemli olduğunu bildiğiniz için, size destek verecek ve manevi gücünüzü ortaya çıkaran dostlukları seviyorsunuz. Değişim sürecinde olmanız önemli. Çalışmayı çok seviyorsunuz.

BOĞA: Hem işinizde istismar edilmekten çekiniyorsunuz hem de bu şartların doğmasını besleyecek davranışlarda bulunuyorsunuz. Duygusallığınızın belirlediği şartlar sizi etkilemeye başladı. Bugün kafanız karışık olabilir.

İKİZLER: Güven duygusu hissetmek istediğiniz bir gün. Bugün, karşınızdaki kişiden çok şey bekliyor ve konuşmalarınıza yoğun duygular yüklüyorsunuz. Hedeflerinizi maddi bağlantılarla doğru bir şekilde belirliyorsunuz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Doğallığa karşı değilsiniz ama farklı beklentileriniz var. Bugün, sizin için sıra dışı bir gün olabilir. İnatçı ve ödün vermeyen yapınız sayesinde isteklerinizi ısrarla yaşama geçirme savaşı veriyorsunuz.

ASLAN: Bilinçaltınız yoğun ve yapmak istediğiniz çok şey var. Yaratıcılığınızı kullanmak için her türlü donanıma sahip olmanıza rağmen yanlış saplantılarınız yüzünden hata yapabiliyorsunuz. Fırsatlar önemli.

BAŞAK: Dostlarınızın fikirleri ilginç gelebilir ama onların baskıcı halinden rahatsız olabiliyorsunuz. Değişik düşünceler içinde bocalamanız mümkün. Siz pratik işleri seviyorsunuz. Abartıya kaçmamalısınız.

TERAZİ: Bugün, organizasyonlarla yaşantınızı renklendirmek isteyeceksiniz. Enerjiniz olumlu bir şekilde yerine geliyor. Buna bağlı olarak çevreyle ilişkileriniz ön planda olacak. Randevularınızı geciktirmeyin.

AKREP: İletişim konusunda yoğunluk söz konusu. Birçok dostunuz sizinle görüşmek isteyecekler. Bugün, tarzınıza uygun kişilerle birlikte olacaksınız. Yollarla ilgili olaylar güncellik kazanacak.

YAY: Bugün önemsiz şeylerin üzerinde fazla duruyorsunuz. Düşüncelerinizi toparlama konusunda zorluklar yaşayabilirsiniz. Arkadaşlarınızın bazı davranışlarını eleştirmemelisiniz. Engeller karşısında pes etmeyin.

OĞLAK: Bazı duygularınızı saklama gereği duyabilirsiniz. İsteklerinize sınır koyduğunuzda sinirli oluyorsunuz. Tartışmalardan uzak kalmanız gereken bir gün. Bildiğiniz konularda ısrarcı davranmak size yakışıyor.

Haberin Devamı

KOVA: Çalışkan yönünüzün ağır astığı bir gün. Birlikte çalıştığınız kişilerden de aynı performansı bekliyorsunuz. Yakın dostlarınızın da size destek vermesini bekliyorsunuz. Maddi sorunlarınız gündeme gelecek.

BALIK: Her olayı farklı algılayarak kendi içinde değerlendirmek gibi özel bir yeteneğe sahipsiniz. Bugün, Ay’dan olumlu etkiler alıyorsunuz. Bu sayede partnerinizle olan ilişkilerinize yeni bir enerji katıyorsunuz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder