Filiz Özkol 27 Temmuz 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

27 Temmuz 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Birlikte çalıştığınız kişilerin özgürlüklerine karışılmasından hoşlanmıyor ve size de aynı şekilde davranılsın istiyorsunuz. Bugün, hayallerinizi paylaşırken duygusal tatmin sağlayacaksınız.

BOĞA: Hızlı düşünüyor ve kavrama yeteneğinizi farklı kullanıyorsunuz. Klasik davranışlarınızı bir kenara bırakmalı ve olaylara daha esnek bir şekilde bakmalısınız. Arkadaşlarınızı yargılamaktan kaçınmalısınız.

İKİZLER: Pratik yönlerinizi güçlü kullanacağınız bir gün. Özgürlüğünüzün önemli olduğunu anlatmak için ekstra çaba göstermek zorunda kalabilirsiniz. Bugün anlaşılmaya ve güç birliğine çok fazla ihtiyacınız var.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Zevkleriniz için para harcamaya bayılıyorsunuz. Kendinizi iyi hissetmenize neden olabilecek bu durum sizi sıkmamalı. Yakında istediğiniz kazanca kavuşacaksınız. Yatırım konusuna yoğunlaşmalısınız.

ASLAN: Bugün egolarınızı güçlendireceksiniz. Bu da yapmanız gereken işlerde size gerekli cesareti sağlayacak. Çevreyle iletişiminizde istediğiniz bağlantıları kurmalı ve ilerlemenizi sağlayacak hamleleri hızlıca yapmalısınız.

BAŞAK: Partnerinizle fikir çatışmalarını bir kenara bırakıp birlikte eğlenmenin yollarını bulacaksınız. Bugün cazibenizi de, karşı taraf üzerinde istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Yıldızların size olumlu destekleri var.

TERAZİ: Çevre koşullarının lehinize olduğu bir gün. İsteklerinizdeki çeşitlilik aklınızı karıştırabilir. Uzaklarda, değer verdiğiniz dostlarınızdan beklediğiniz güzel haberleri alacaksınız. Kardeşlerle bağınız güçleniyor.

AKREP: Düşüncelerinizde idealist davranacaksınız. Başkalarının hakkınızda düşündüklerini önemsemeyecek ve işiniz konusunda hiç kimseye taviz vermeyeceksiniz. Aşk yaşantınız canlanıyor.

YAY: Duygusal yaşantınızda hareketlenme söz konusu. Arkadaşlarınızla birçok toplantıya çağırılırken, siz partnerinizle vaktinizi geçirmek isteyebilirsiniz. Onunla aranızda farklı bir iletişim yolu bulacaksınız.

OĞLAK: Düşüncelerinizi paylaşmak istemiyor ve özgürlüğünüz konusunda kimseye ödün vermiyorsunuz. Bugün, gizli planlarınızı saklama ihtiyacındasınız. Yeni konular için araştırmalarınızı yapmalısınız. Başarılı bir gün.

Haberin Devamı

KOVA: Bugün birçok dostunuzdan alacağınız değişik teklifleri değerlendirme konusunda zorluk yaşayabilirsiniz. Sosyal yaşantınıza katılacak yeni kişilerle farklı ve ortak organizasyon çalışmalarına katılacaksınız.

BALIK: İlişkinizde istediğiniz ortak fikirlerin oluşmasını sağlayacak gerekli şartları oluşturacaksınız. Enerjiniz yüksek ama çabuk alınıyorsunuz. Bunun size olumsuz olarak dönmesini istemiyorsanız anlayışlı olmalısınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder