Filiz Özkol 28 Ekim 2019 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

28 Ekim 2019 günlük burç yorumları

KOÇ: Finans evinizle ilgili birçok fırsatı yakalayacak ve zekice paranızı değerlendireceksiniz. Karşınıza alternatifler çıkacak. Enerjinizi doğru kullanacağınız anları seçeceksiniz. Planlarınızı gizli tutun.

BOĞA: Yakın ilişkilerinizdeki sorunlar konusunda dostlarınızın fikrini almaya çalışın. Çevrenizde sevilen biri olduğunuz için kolaylıkla destek sağlayabileceksiniz. Toplumda dikkat çekici işler yapmak istiyorsunuz.

İKİZLER: İddialı tavırlar sergiliyorsunuz. Egonuzu tatmin etmek için elinize geçecek fırsatı akıllıca kullanmalısınız. İlgi çeken konuşmalarla karşınızdaki kişileri ikna edecek, fikirlerinin değişmesini sağlayacaksınız.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Artık ikili ilişkilerinize kimseyi karıştırmamayı öğrenme zamanı. İkna kabiliyetiniz artıyor. Özellikle olaylara bakış açınızda gizli mizahı kullanmak istiyorsunuz. Partnerinizin baskısından sıkılacağınız bir gün.

ASLAN: Sevdiğiniz kişilerin sizi anlamasını istiyorsunuz. Ama bu mümkün olmadığı zaman farklı paslaşmalar yaşamanız sizi epey gergin birine dönüştürüyor. Son günlerde gereksiz detaylar canınızı sıkıyor.

BAŞAK: Bugün iş bağlama konusunda çok başarılı bir performans sergileyeceksiniz. İş yerinde yönetici pozisyonundaysanız şirketinize maddi kazanç sağlayacak birçok konuda anlaşmaya imza atacaksınız.

TERAZİ: İş yerinde memnun olmadığınız durumlar söz konusu ise değişik iş tekliflerini değerlendirebilirsiniz. Azimli yapınız sizi daha agresif yapabilir. Enerjiniz doğru kullanın ve çevrenize baskıcı davranmayın.

AKREP: Bugün kendinizden yaşça büyüklerle olumlu güç birliği yapacak ve onların desteğini hissedeceksiniz. Kariyerinizi grup çalışmaları ile destekleyeceksiniz. Keşiflere hazırsınız. İstediğiniz her konuda başarılısınız.

YAY: Aceleci tavırlarınız yüzünden zarar görmek istemiyorsanız dikkatli olun. Bulunduğunuz ortamlarda sizi fark etmelerini beklemeden öne atılacaksınız. Başlattığınız çalışmaları inatla sürdüreceksiniz.

OĞLAK: Bugün fiziksel anlamda çekici ve aktif bir tavır içindesiniz. Uzun süredir gizlediğiniz planlarınızı uygulama aşamasına gelirken, sevdiğiniz işleri yaşama geçirmiş olacaksınız. Mesleki aşklar gündemde olacak.

Haberin Devamı

KOVA: İş arkadaşlarınızla disiplin konusunda sorunlar yaşayacaksınız. Hızlı başlayan duygulara karşı dikkatli olmalısınız. Flört etmeye daha çok vakit harcamanız, aşka daha çok şans vermeniz sizi biraz sıkabilir.

BALIK: Gelişmelerden gerekli dersleri çıkararak, uzun vadede size yarar sağlayacak önlemler alacaksınız. Sevgi dolusunuz. Yıllar geçtikçe düşüncelerinizi netleştirmeyi çok iyi öğrendiniz ve öğretiyorsunuz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder