Filiz Özkol 28 Ekim 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

28 Ekim 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: Yakın dostlarınızdan alacağınız bazı haberler sizin için sevindirici olacak. Orijinal fikirli kişilerden çok hoşlanıyorsunuz. Partnerinizle macera yaşamak istiyor ve birlikte yeni ve ortak kararlar alıyorsunuz.

BOĞA: Güçlü enerjinizi hem kendiniz hem de çevreniz hissediyor. Yapacağınız her şeyi önceden tasarlamalısınız. Mesleki anlamda iyi bir dönemdesiniz ve bazı problemlerin kendi içinde rahatça çözüldüğünü göreceksiniz.

İKİZLER: Maddi konularda girişimciliğinizin önüne geçilmiyor. Para kazanma konusunda iyisiniz. Ama yaşamınızla ilgili sınavlarınız hiç bitmiyor. Harcamalarınız konusunda duygusal olmak yerine mantıklı davranıyorsunuz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Eski duyguların sizi yanıltmasına izin vermeyin. Bugün sizi etkileyen duyguların etkisinde olabilirsiniz. Özellikle, karşı cinsin ilgisini yoğun şekilde hissedeceksiniz. Geçmiş aşkınızla ilgili pürüzleri kafanızdan atmalısınız.

ASLAN: Sizi öne çıkaracak işlerden hoşlanıyorsunuz. Kendinizle ilgili birtakım değişiklikler yapmak istiyorsunuz. Planladığınız çalışmalar için bol fırsatlı çıkacak. Duygularınızı paylaşma ihtiyacı içindesiniz.

BAŞAK: Duygusal yaşantınızı entelektüel çalışmalarla süsleyebilirsiniz. Girdiğiniz ortamlarda kendinizi ifade etmeyi başaracaksınız. Çeşitli organizasyonlara katılarak enerjinizi ortaya çıkaracaksınız. Tartışmalara karşısınız.

TERAZİ: Bugün, bir program dahilinde hareket etmelisiniz. Kendinize ait bazı gizli hesaplarınız olabilir. Birçok sorumluluk sizi bekliyor. Prensipleriniz konusunda taviz vermediğiniz gibi bilgilerinizi yenileme ihtiyacı içindesiniz.

AKREP: Ele aldığınız konular üzerinde sistemli bir şekilde düşünmekten yorulabilirsiniz. İletişim konusunda kendinizden başka hiç kimseye güvenmek istemiyorsunuz. Bugün duygusal bağlarınızı güçlü tutmayı başarıyorsunuz.

YAY: Maddi konularda istediğiniz başarı grafiğine kavuşmak için donanıma sahipsiniz. Güvendiğiniz kişilerle yapacağınız iş birliği rahatlamanıza neden olacak. Bugün gücünüzü çevrenize ispat etmek isteyeceksiniz.

OĞLAK: Ortaklıklar konusunda düşündüğünüz şeyleri gerçekleştirmek isteyeceksiniz. Kapasiteniz çok yüksek ve hiçbir fırsatı kaçırmak istemiyorsunuz. Detaylar sizi meşgul edecek. Güvenilir kişilerle çalışmayı tercih ediyorsunuz.

Haberin Devamı

KOVA: Kendinizle ilgili sorunları kafanıza takmamalısınız. Her türlü probleminize çare bulabilecek bir kapasiteniz var. Sizden yaşça büyük kişilerin desteğine ihtiyacınız duyacaksınız. Ailenizle duygusal ilişkileriniz çok önemli.

BALIK: Sosyal ve kişisel yaşamınızda istediğiniz enerjiyi yakalarken partnerinizle birlikte ortak çalışmalara katılacaksınız. Bugün grup çalışmalarında motivasyon gücünüz beklediğinizden yüksek olacak. Yolculuğa çıkabilirsiniz

Sıradaki haber yükleniyor...
holder