Filiz Özkol 28 Haziran 2022 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

28 Haziran 2022 günün burç yorumları

KOÇ: İlişkilerinize kararlı adımlarla yaklaşıyorsunuz. Bugün, özgürlüğü özleseniz de, bunu çevrenize karşı ortaya koyacak gücünüz yok. Bulunduğunuz ortamlarda herkesin sorumluluğunu yüklenmek zorunda kalıyorsunuz.

BOĞA: Para kazanmayı seviyor, gelen teklifleri anında değerlendirmek istiyorsunuz. Fakat tüm bunları yaparken, bazı şeyleri gizleme ihtiyacı duyuyorsunuz. Gücünüzü ispat etmek için başlattığınız mücadeleyi seviyorsunuz.

İKİZLER: Gücünüzün farkındasınız ve duygularınızdaki derinliği hiç kimseyle kıyaslamak istemiyorsunuz. Bugün, maddi konularla ilgili gizli hesaplarınız olabilir. Yatırımlarınız konusunda hiç kimseye ekstra ödün vermiyorsunuz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Çevrenizde otoritenizin sarsılmasına tahammülünüz yok. Eskiye ve ailenize bağlılığınız tartışılmaz. Duygu derinliğinizi her zaman ortaya çıkarmaktan hoşlanmadığınız için genelde yanlış tanınıyorsunuz.

ASLAN: Para kazanma konusunda kişisel çabalarınızın önemi çok büyük. Ani gelişen şartlara karşı fırsatçı davranmaktan hoşlanmıyorsunuz. Bazı arkadaşlarınızın tekliflerini düşünmeden kabul etmemelisiniz.

BAŞAK: İşinizle ilgili gerekli çalışmaları başlatabilirsiniz. Özellikle bugün, iddialı ve benmerkezci davranarak birçok başarıyı kucaklayabilirsiniz. Düşüncelerinizden ödün vermemekte haklı olduğunuzu çevrenize ispat edeceksiniz.

TERAZİ: Dingin ve sabırlı yapınızı ortaya çıkaran, başarılı çalışmalar içindesiniz. Bugün, detaylar üzerinde fazla duruyor, olayları farklı bir şekilde yorumluyorsunuz. Kavrama yeteneğinizi doğru bir şekilde kullanacaksınız.

AKREP: Maddi konularda açılmaktan yanasınız. Partnerinizin size sunacağı tekliflerden yola çıkarak, kısa sürede isteklerinizi gerçekleştireceksiniz. Bazı alışkanlıklarınızın sizi zorlamasına izin vermemelisiniz.

YAY: Maddi konularda karşı tarafın desteğine ihtiyaç duymuyor ve her şeyi kendiniz halletmek istiyorsunuz. Gururlu bir yapınız var. İhtiyaçlarınızı başkalarının yanında konuşmaktan hoşlanmamanız dedikodu konusu.

OĞLAK: Bilinçaltınızın sizi sıkan baskılarından bir an önce uzaklaşmalısınız. Bugün sezgileriniz çok güçlü. Koşullarınızı yeniden yapılandırmak isteyebilirsiniz. Fakat kısa vade çözümler yerine uzun süreçleri tercih ediyorsunuz.

Haberin Devamı

KOVA: Kendinizi her zamankinden farklı hissediyorsunuz. İçinizdeki özgürlük duygusuna rağmen ayaklarınızın bulunduğunuz ortamdan uzaklaşamaması ve kendinizi hâlâ bir yerlere ait gibi hissetmeniz, sizin hatanız.

BALIK: Çalışma yaşantınızda alınganlık gösterebileceğiniz bir gün. Birlikte çalıştığınız kişilerin size verecekleri enerji çok önemli olacak. Kişileri yargılamadan dinlemeyi öğrenmeli, her şeyi zamana bırakmalısınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder