Filiz Özkol 28 Kasım 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

28 Kasım 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: Arkadaşlarınızla olmak isteyecek, onların fikirlerinden fazla etkileneceksiniz. Kararlarınızı kendiniz vermek isteyebilirsiniz. Yaratıcılığınızı arzu ettiğiniz konuda kullanacaksınız.

BOĞA: Duygusal konularda cesur davranışlar içindesiniz. Karşıt evinizde ilerleyen aşk gezegeni Venüs, kendiniz kadar özgür kişilerle birlikte olmanızı sağlıyor. Bugün, partnerinizle özel çalışmalar içinde olmak isteyebilirsiniz.

İKİZLER: Arkadaş çevrenizde düşüncelerinizi sakınmadan paylaşıyor ve yapıcı tavırlarınızla karşı tarafa isteklerinizi aktarabiliyorsunuz. Organizasyonlar ve işbirlikleri önem kazanıyor. İdealist tavırlarınızı başkalarına ters gelebilir.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Maddi konularda ilginç fikirlere açıksınız. Kazançlarınızı artırma yoluna gidecek ve gerekli kişilerle görüşmek isteyeceksiniz. Randevularınızı ertelememeli, elde edeceğiniz fırsatları anında değerlendirmelisiniz.

ASLAN: Arkadaşlarınızın zeki olmasından hoşlanıyor ve akıllıca seçimler yapıyorsunuz. Duygusal verimi doğru kişilerle çalıştığınız zaman alıyorsunuz. Kendinizi yalnız hissetmek istemediğiniz için dostluklar kurmak istiyorsunuz.

BAŞAK: Çalışma arkadaşlarınızın özgün ve cesur fikirli olmasından yanasınız. Bugün maddi konularda arkadaşlarınızın ilginç fikirlerinden etkilenecek ve kendinizi farklı bir potada göreceksiniz. Kendinize daha çok güvenmelisiniz.

TERAZİ: Aşk yaşantınızda ilginç olaylar gündeme gelecek. Bugün partnerinizin sizden beklediği ilgiyi ona göstermelisiniz. Ortak çalışmalar içinde olmak onu mutlu edecek ve aktivitelerinizi onunla birleştirmek isteyeceksiniz.

AKREP: Bugün yakın dostlarınızla bir araya gelecek, birtakım işlerinizi gözden geçirecek ve bazı sonuçlara daha fazla yaklaşacaksınız. Yaşam kalitenizi artırma konusunda yapacağınız çalışmalar sizi olumlu etkileyecek.

YAY: Duygusal davranmaktan mümkün olduğu kadar kaçınıyorsunuz. Bugün, arkadaşlarınızla ortak kararlar alacaksınız. Akılcı tavırlarınızla çevrenize örnek olacaksınız. Finans konularına olumlu yaklaşımlarınız var.

OĞLAK: Maddi konularda kişisel ve girişimci yapınızın ortaya çıkmasından yanasınız. Akılcı davrandığınız her konu size başarıyı getiriyor. Bugün, bazı özel konular gündeme gelebilir. Seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Haberin Devamı

KOVA: Bugün çevrenizi kişisel olarak etkileyecek ve birçok kişinin ilgisini üzerinize çekeceksiniz. Partnerinizle ortak kararlar alacaksınız. Yaşamınızı renklendirmek adına yapacağınız çalışmalar ön plana çıkıyor.

BALIK: Özel işler yapmak istemenize rağmen, çevre koşullarına güven duymuyorsunuz. İnanmadığınız şartları değiştirmek adına olumlu çaba harcamanız kolay bir olay değil. Olumsuzluklardan etkileniyorsunuz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder