Filiz Özkol 28 Kasım 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

28 Kasım 2021 günün burç yorumları

KOÇ: İş hayatında yaşadığınız olaylar sizi # etti. Yeniliklere kapalısınız. Çevreniz sizi ikna etmek zorunda kalabilir. Kargaşadan nefret ettiğiniz halde olaylar gelip sizi buluyor. Bazen zorlanıyorsunuz.

BOĞA: İş yaşantınızda değişen tablolar sizi etkilemeye devam ediyor. Çevre koşulları yüzünden şartlarınızı yeniden yapılandırıyorsunuz. Düzenli ilişkileri sevdiğiniz halde fazla üzerinize düşülmesinden hoşlanmıyorsunuz.

İKİZLER: İş motivasyonunuz harika. Düşünüyor, hayal ediyor ve yaşama hızlı bir şekilde geçiriyorsunuz. Kıskançlığa hedefsiniz. Tabii sizin de duygusal ve kıskanç olduğunuz bir gün. Çekiciliğiniz ve cazibeniz mükemmel.

Haberin Devamı

YENGEÇ: İşkolik bir yapınız var. Boş kalmaya tahammülünüz yok. Kendinize bir iş icat ediyorsunuz. Yeni keşifler peşindesiniz. Aşk yaşantınızda aklınızı kurcalayan sorularla bocalamak yerine kesin çözüm bulmayı deneyin.

ASLAN: Çevreniz kalabalık olmasına rağmen kendinizi yalnız hissediyorsunuz. Sorunlarınızı çevrenizle paylaşamamak canınızı sıkıyor. Bugün, aşkla aranız iyi değil. Somurtarak bir yere varamazsınız.

BAŞAK: Kendinize yeten yoğun çabalarınızın tek şahidi yine sizsiniz. Ve bu durumdan bıktınız. Takdir edilmeye çok ihtiyacınız var. İçinizde sebebini tahmin edemediğiniz korkularınız var. Olmuş şeyleri yok edemezsiniz.

TERAZİ: Hep kendi pencerenizden baktığınız bu yaşamda kayıplarınızın olması doğal. İş yaşantınızda anlaşılma savaşı veriyorsunuz. Aşkı algılama biçiminiz çok farklı. Kendinizi haklı görmek için aracılara ihtiyacınız yok.

AKREP: Çevrenize karşı sevecensiniz. Karşıt evinizde geri giden değişim gezegeni Uranüs eski fırsatlar konusunda sizi destekliyor. Kırgınlıklara aracılık yapabilirsiniz. Uzun sürecek yakınlıklara tanık olacaksınız.

YAY: Maddi konularla ilgili fırsatları değerlendirebilirsiniz. Kendinizi yeterli göremediğiniz zaman geriye çekilmek zaman kaybettiriyor. Önleyemeyeceğiniz bir hareketlilik mevcut.

OĞLAK: Duygusal ilişkilerinizde olumlu bir hareketlenme var. Partnerinizle birlikte isteklerinizi gerçekleştirebilir ve beklediğiniz kararları alabilirsiniz. Bugün, birden fazla işle uğraşmaktan büyük keyif alacaksınız.

Haberin Devamı

KOVA: Duygusal veriminizi doğru kişilerle birlikte çalıştığınızda alıyorsunuz. Kendinizi yalnız hissetmek istemediğiniz için, iş arkadaşlarınızla sıkı dostluklar kurmak istiyorsunuz. Organizasyonlar gündemde.

BALIK: Sezgilerinizin sizi yorduğunu fark ediyor ama gerekli önlemleri almıyorsunuz. Bugün, kendinizi irdeleme ihtiyacı içindesiniz. İç sesinizle baş başa kalmayı denemelisiniz. Alışkanlıklarınızı gözden geçireceksiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder