Filiz Özkol 28 Ocak 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

28 Ocak 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: Bugünlerde sevdiğiniz kişiden çok fazla şey bekliyorsunuz. Şimdiye kadar denemediğiniz iş ve hobilerde girişimciliğinizi kullanabilir ve kazançlarınızı artırabilirsiniz. Zihinsel aktiviteniz epey yüksek.

BOĞA: Derin bir ruhsal gevşemeye ihtiyacınız var. Yoğun düşünceler içinde olmanız sizi gerilimli ve tedirgin yapıyor. Olayları gözünüzde büyüterek sorumluluklarınızın artmasına neden oluyorsunuz. Eleştirilere açık değilsiniz.

İKİZLER: Enerjinizi kişisel egolarınıza yansıtmış durumdasınız. Düşüncelerinizden ödün vermek istemiyorsunuz. Sadece sizinle aynı düşünceyi paylaşanlara taviz veriyorsunuz. Bugün sır saklamanızda yarar var. Duygularınızı paylaşmayın.

Haberin Devamı

YENGEÇ: İkili ilişkilerinizde ketum davrandığınız bir gün. Bugün sosyal çalışmalarınıza belli bir kariyer kazandırma çabası içindesiniz. Çekici kişiliğinizin size kazandıracağı prestij konusunda güven arayışı içindesiniz.

ASLAN: Karşılıklı güvene bağlı ilişkilerin gündem kazanmasıyla kendinizi daha rahat ve esnek hissediyorsunuz. Karşı cinsle ilişkilerinizde yoğun bir duygu alışverişi yaşayacaksınız. Gizliliği tercih ediyorsunuz.

BAŞAK: Çevrenizle ilişkilerinizde derin ve anlamlı dostluklara önem vermeniz bugün yakın dostlarınızla yapacağınız iş birliğini gündeme getirecek. Kendinizi ispat etme konusunda zekanızın pozitif yönlerinden faydalanmalısınız.

TERAZİ: Başlattığınız işi bitirme konusunda son derece becerikli ve hızlı hareket edeceksiniz. Organizasyon yeteneğinizin güçlü olmasından dolayı ortak iş konularında öne geçmeniz mümkün. Sakin bir tavır sergileyin.

AKREP: İyi niyet elçisi gibi dolaşmanız bazılarının sizi kıskanmasına neden olabilir. Kendinizi ispat etme konusunda başlattığınız olumlu çalışmaları gizli tutmalısınız. Güven duygunuz mükemmel.

YAY: Gizli duyguların sizi esir etmesine izin vermeyin. Araştırdığınız konularda elde edeceğiniz bilgileri hiç kimseyle paylaşmamaya dikkat etmeli ve olayları derinlemesine incelemelisiniz. Yenilenmeye ihtiyacınız var.

OĞLAK: Mantıklı davranmayı seven bir yapınız olmasına rağmen bugün duygularınızda yaşadığınız karmaşayı arkadaşlarınıza yansıtacaksınız. Alıngan tavırlarınız yüzünden çelişkiler içindesiniz. Hayallerinizi denemelisiniz.

Haberin Devamı

KOVA: Sabit düşündüğünüz konulara yoğunlaşıp başarıya emin adımlarla yaklaşmalısınız. Duygularınızda fazla inatçı ve ısrarcınız. Zeki ve akılcı yönlerinizi özgürce kullanmalısınız. Düşünceleriniz merak ediliyor.

BALIK: Güçlü egonuz yüzünden ikilem yaşadığınız bugün olaylara alıngan yaklaşıyorsunuz. Eski anıları düşünmek yerine yaratıcılığınız konusunda farklı konulara yoğunlaşmalısınız. Enerjiniz güzel.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder