Filiz Özkol 28 Şubat 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

28 Şubat 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Değişiminiz çevrenize ilginç gelecek. Sakin ortamları tercih ederken kendinizle ilgili konularda sessiz kalacak ve çevrenize karşı eleştirel bir yaklaşım içinde bulunacaksınız. Sağlığınızla biraz ilgilenin.

BOĞA: Ani aşkların gündemde olacağı bir dönem. Bazıları ise, uzun yıllar süren ilişkileri için evlilik kararı alacaklar. Kişiliğinizin önemli olduğunu bilmenize rağmen sosyal ilişkilerinizi sağlamlaştırmalısınız.

İKİZLER: Düşüncelerinizde radikal ve farklı kararlar alacağınız günlerden biri. Bazı bilgilerinizin destek görmesi sizin için epey önemli ve yararlı olacak. Görüştüğünüz kişilerle değişik fikir alışverişleri içinde olacaksınız.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Bugün birlikte çalıştığınız kişilerle uyumlu çalışmak istediğiniz bir gerçek. Fakat size karşı gelenlere de gerekli tepkiyi göstereceksiniz. Güven arayışınızla beraber maddi konuların önemini kavrayacaksınız.

ASLAN: Enerjiniz yüksek olmasına rağmen yapmanız gereken işleri yerine getirmiyorsunuz. Bir arkadaş davetine katılabilirsiniz. Hissettiğiniz garip yorgunluk nedeniyle herkesten uzak kalmak istiyorsunuz.

BAŞAK: Yaratıcılığınızı kullanarak değişik düşünceler yaşayacaksınız. Duygusal anlamda geçmişten kalan sorunları bir kenara bırakma zamanı geldi. Yarım kalan tedavileriniz varsa ihmal etmeden tamamlayın.

TERAZİ: Yaptığınız işlerin alt yapısına çok önem veriyorsunuz. Başlattığınız organizasyonların ilginç gelişmesi size bağlı bir durum. Bugün yaşamı farklı noktalardan gördüğünüz için olayları irdelemek sizi mutsuz edecektir.

AKREP: Her şeyi bu kadar irdelemeseniz yaşam daha güzel olacak. Herkes, herkesten borç isteyebilir. Ekonomik sorunu olan bir arkadaşınızın isteği sizi üzüyor. Kıskanç olmayan insan yok gibidir. Sizinki aşırıya kaçıyor.

YAY: Karşıdan görüp de konuşmadığınız biriyle tanışıp dostluk temelleri atabilirsiniz. Çünkü çok fazla ortak yönünüz olduğunu keşfedeceksiniz. Sevdiğinizden, geleceğe sağlam basan kararlı adımlar bekliyorsunuz.

OĞLAK: İçeriğini iyice bildiğiniz konularda kimseye söz hakkı vermiyorsunuz. Hatta, bu konuda sözünüzü kesenlere kızıyorsunuz. Biraz daha toleranslı olun. Bazı konulara şüphe ile yaklaşmanız doğru değil.

Haberin Devamı

KOVA: Yakın çevrenizle aranızda mevcut olan ve bir türlü anlaşamadığınız mülk konusunda çok fazla söz sarf etmeyin. Yanlış anlaşılabilir. Eğer biraz göreceli düşünürseniz sevdiğiniz kişiye hak vereceksiniz.

BALIK: Burcunuzda ilerleyen aşk gezegeni Venüs’ten enerjialacaksınız. Gizli planlar ve eski dostlarla yapılan bazı organizasyonlar önemli olacak. Yüksek hedefleriniz var. Bazılarınız gizli saklı duygular içindesiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder