Filiz Özkol 28 Temmuz 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

28 Temmuz 2021 günün burç yorumları

KOÇ: İlişkilerinizde yaşadığınız sorunları özel yaşantınıza yansıtmamalısınız. kendinize yakın hissettiğiniz kişilerin etkisinde kalabilirsiniz. Partneriniz üzerinde güç kanıtlama yoluna girerseniz, sert tepkiler alacaksınız.

BOĞA: Çevrenizde kuracağınız sağlam dostluklarınızın, ileride yararını göreceksiniz. Uç noktalarda düşünen kişiler var ve faydalı işler üretebilirler. Sistemli yapınızı zorlasa da, yenilikler konusunda esnek davranmalısınız.

İKİZLER: Parayı seviyor ve zevkleriniz için fazla harcama yapıyorsunuz. Geçmişi sorgulamak zorunda kalabilirsiniz. Partnerinizle romantik konuşmalar yapacak ve belki de günah çıkartacaksınız. Fazla beklemeyin.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Duygusal ilişkilerinizde iyi niyetli yaklaşımlarınızı partneriniz yanlış anlayabilir. Onu ikna etme konusunda başarılı olacağınız bir gün. Bağlantı içinde olacağınız kişilere daha yakın olmalısınız.

ASLAN: Düşünce bazında kalacak konular için taviz vermek istemiyorsunuz. Duygusal konularda fazla derin olacağınız bugün, geniş kapsamlı olaylar için biraz daha beklemelisiniz. Motivasyonunuz çok daha güçleniyor.

BAŞAK: İçinizdeki çılgınlıkları saklamak adına, duygu karışıklıkları yaşıyorsunuz. Oysa, kafanızdan birçok delilik geçiyor. Zaman kavramını unutmak sizin tarzınız değil. Kalbi dolu olanlar partnerlerini şaşırtacaklar.

TERAZİ: Hızlı düşünecek ve düşünceleriniz karşı tarafa aktarırken olumlu bir tavır takınacaksınız. Yaratıcılığınız konusunda zorluk çekmiyorsunuz. Konulara yaklaşımınız pratik. Özellikle, bugün çok başarılısınız.

AKREP: Her anlamda güçlü bir tablo çizmeniz çevrenizi de olumlu bir şekilde etkiliyor. Seçimleriniz konusunda yapacağınız tercihler için, yardım almak istemiyorsunuz. Bugün, maddi konularla yeni fikirlere açıksınız.

YAY: Geniş seçim yelpazesi olan biri olarak agresif davranabilirsiniz. İsteklerinizi kabul ettirme konusunda ısrarcı bir tutum izliyorsunuz. Partnerinizi istediğiniz gibi yönlendireceksiniz. Düşünceleriniz ilginç gelebilir.

OĞLAK: Duygusal ilişkilerinizde çok derin düşündüğünüz için olayları istemediğiniz boyutlara taşıyor, sonra da zor dönüşler yaşıyorsunuz. Bugün, bu konuda kendinizi savunmanız gereken noktada pasif kalabilirsiniz.

Haberin Devamı

KOVA: Duygusal ilişkilerinizi yargılamaktan vazgeçmelisiniz. Yaşadığınız her olayı farklı boyutlara taşıyor ve sonunda üzülen siz oluyorsunuz. Özgürlük duygularınız yoğun olsa bile, sürekli bir yerlere ait olma isteği içindesiniz.

BALIK: Yaşamı akışı içinde değerlendirmeyi öğrenin. Duygusal yönünüz ve alışkanlıklarınıza bağlı olmanız, çevrenizi algılamakta zorluk yaşamanıza neden oluyor. Bugün muhalif tavırlar içine girmemelisiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder