Filiz Özkol 29 Ekim 2019 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

29 Ekim 2019 günlük burç yorumları

KOÇ: Onaylanmayan bir konu üzerinde fazla ısrar etmeyin. Duygusal yönlerinizi ön plana çıkarmadan geçmişle ilgili konularınızı yeniden değerlendirmeniz şart. Aşk ilişkilerinizi gözden geçirmeniz gerektiğini unutmayın.

BOĞA: Şimdiye kadar fark etmediğiniz detaylar önem kazanacak, ilişkinizi sorgulayacaksınız. Aşk konusunda hata yapmamak için ısrarlı tutumunuzu sürdürmelisiniz. Konuşurken sözlerinize dikkat etmelisiniz.

İKİZLER: Sizin için duygusal tatmin çok önemli. Üstelik çevrenizle bütünleşmek sizi farklı kılıyor. Yalnızlığı sevmeyen yapınız sizi kalabalık ortamlara sürüklerken karşılaşacağınız kişilerden olumlu etkiler almanızı da sağlıyor.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Aşkta kariyer ve üstün nitelikler göz dolduracak. Bugün konuşulan şeyleri gözünüzde büyüterek gereksiz tartışmalara meydan verebilirsiniz. İnandığınız konulardan taviz vermek istemiyorsunuz.

ASLAN: Bugün kendinizi yeniden yapılandırmak için her şeyin ruhani tarafını düşünebilirsiniz. Yaşama yeni bir tablo ile çıkmak isteyecek ve deneyimlerinizi genişleteceksiniz. Yaşama pratik bir şekilde bakıyorsunuz.

BAŞAK: Yollardan beklediğiniz duygusal haberlerin gecikmesi canınızın sıkılmasına neden olacak. İsteklerinizde ileriye yönelik bir artış gözlenecektir. Aşkta sakin bir dönem bitiyor. Artık daha fazla gezmek isteyeceksiniz.

TERAZİ: Aşk size eğlence geliyor. Bazılarınız iş arkadaşlarınızdan biriyle duygusal ilişkilere girebilir ve çok iddialı tavırlar sergileyebilir. Doğru kararlar almak sizin elinizde. İnatçı yapınız sorun yaratabilir.

AKREP: Huzursuzluğunuzu yenmelisiniz. Yalnız sorunlarınızı ve isteklerinizi düşünmek zorunda kalabilirsiniz. İş çabalarınız göz dolduracak ve daha sonra paranız artacak. Maddi konularda detaylar üzerinde durmalısınız.

YAY: Dostlarınızı şaşırtmak istemiyorsanız aşırıya kaçan hareketlerinize disiplin getirmelisiniz. Gücünüzün farkındasınız ve başlangıç için yeterli cesarete sahipsiniz. Maddi konularla ilgili önemli fırsatlar gündemde.

OĞLAK: Görüşmeler girişimcilik konusunda başarılı olacağınızı gösteriyor. Kalitenizi artıracak projeler peşindesiniz. Sizi sıkan şartlar konusunda daha fazla düşünmeyin. İlişkilerinizin uyumunu korumalısınız.

Haberin Devamı

KOVA: Romantizm sizi saran duyguların başında olacaktır. Gizli arzularınızın belirginleşmesi ve partnerinizin istekleri karşısında yoğun duygular yaşamanız aklınızın karışmasına neden olabilir. Bugün çevrenizden ilgi görüyorsunuz.

BALIK: Bugün güven ihtiyacı içindesiniz. Elinizde olan imkanlarınızı kullanmak yorulmanıza neden oluyor. Sosyal yaşantınız gelişmeye devam ederken mevcut durumunuzu korumalı ve eski dostlarınızı kırmamalısınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder