Filiz Özkol 29 Ekim 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

29 Ekim 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: Bu hafta özellikle devam eden işlerde başarılısınız. Epey zor işleri yardım almadan başarmak istiyorsunuz. Savaşçı Mars ve iletişim gezegeni Merkür geri gidiyor ve eski pürüzlerden kurtulmak için önemli bir gün.

BOĞA: Karşıt düşünceye sahip kişilerle görüşmelerde ikna kabiliyetinizi etkili şekilde kullanacaksınız. Güncel olayların sizin için önemli olduğunu biliyor ve kendinizi yönlendirme konusunda başarılısınız.

İKİZLER: Duygularınız çok yoğun. Dengenizi alt üst eden düşüncelerinizi beslemekten yorulmuyorsunuz. Zamanınızı iyi kullanmalısınız. Karşıt bolluk gezegeni Jüpiter’in sunacağı fırsatları görmenizde yarar var.

Haberin Devamı

YENGEÇ: İletişim gezegeni Merkür Terazi’de geri gidiyor ve kendinizle ilgili arayışınızı gündeme getiriyor. Duygusal bir gün. Yaptığınız çalışmaların size sağlayacağı avantajları düşünmelisiniz.

ASLAN: Bildiğiniz konularda konuşmanız gerekirken çevrenizde yaşanan olumsuz olaylara da yorum getirmek isteyebilirsiniz. Bazen kendinizi tutamıyor ve müdahale etmemeniz gereken konulara el koyuyorsunuz

BAŞAK: Bugün çevrenin sözlerinden etkilenmeden hareket etmeli ve yanılma payına yer vermemelisiniz. Başarı sizin için önemli bir olgu. Her konuda kendinizi fazla yıpratıyor ve disiplininizi bozmak istemiyorsunuz.

TERAZİ: Aşk yaşantınızda birçok alternatif sizi bekliyor. Çok amaçlı bir yaşam şeklini tercih ettiğiniz için çevrenize farklı ve ilginç gelebilirsiniz. Yapacağınız birçok kısa yolculukta ilginç tekliflerle karşılaşacaksınız.

AKREP: Dağınık çalışanlardan nefret ediyorsunuz. Disiplinli yapınızla her şeye hakimsiniz. Akşam saatlerine doğru kendinizi mutlu hissettirecek olaylarla karşılaşabilirsiniz. Duygularınızı içinize hapsetmeyin.

YAY: Çevrenize bağlı yaşamayın. Disiplin gezegeni Satürn, sizi maddi açıdan temkinli yapıyor. Bolluk gezegeni Jüpiter geri giderken duyguların hafife alınmayacağını bildiğiniz için maceraya kalbiniz kapalı.

OĞLAK: Önemli anlaşmalar sizi bekliyor. Kendinize güvenmenize rağmen kuruntularınız yüzünden problemlerinizi abartmaya başladınız. Bugün, engellere takılabilirsiniz. Ailevi değerleriniz önem kazanacak.

Haberin Devamı

KOVA: Çevrenizde size yaklaşmak isteyen çok kişi var. Onların paylaşmak istediği konulara çekimsersiniz. Sabit düşünmekten vazgeçmiyorsunuz. Özgürce davrandığınızda başarı yüzdeniz artacak.

BALIK: Aşkta paylaşmaktan yanasınız. Hiçbir şekilde yönlendirilmekten hoşlanmadığınız için bugün yaratıcılığınızı sadece size uygun kişilerle paylaşmak isteyeceksiniz. Çekiciliğinizin güçlü olduğu bir gün.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder