Filiz Özkol 29 Haziran 2022 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

29 Haziran 2022 günün burç yorumları

KOÇ: Jüpiter’in verdiği güçten kaynaklanan kişisel davranışlarınızla çevrenizde fark yaratıyorsunuz. Yaşadığınız alınganlıkların temelinde, kendi düşüncelerinizden kaynaklanan egoistliğiniz yatıyor.

BOĞA: Çevrenizde gelişen duygusal konulardan etkilenecek ve arkadaşlarınızla güçlü bağlar kuracaksınız. Grup çalışmaları için uygun bir gün. Kişisel çabalarınızı çevresel faktörlerle akıllıca birleştirmelisiniz.

İKİZLER: Yatırımcı yönleriniz atağa kalkıyor. Masraflarınızı kısarak, işinizle ilgili projelerinizi genişletebilirsiniz. Bütçenizle ilgili düzenlemeye ihtiyaç duyacaksınız. Enerjik olmanız, iş temponuzu hızlandıracak.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Koşulların değişken tablolar çizmesi, kararlı bir rota çizmenizi engelliyor. Sınırlarınızı genişletme çabası içindesiniz. Gelecek olan iş tekliflerini düşünmeden kabul etmemelisiniz. Sakin olmaya ihtiyacınız var.

ASLAN: Mars, kombinasyon burcunuz Koç’ta ilerlerken, kişiselliğinizi ortak ilişkilerinizle güçlü bir şekilde birleştireceğinizi gösteriyor. Hırsınızın dorukta olduğu bir gün. Planlı ve disiplinli hareket edeceksiniz.

BAŞAK: Aldığınız her sorumluluğu yerine getirme konusunda başarılısınız. Mesleğinizle ilgili değişimlere hazır olmalısınız. Hayatınıza olumlu katkıları olacak başlangıçlar gündeme gelecek. Çalışmalarınız takdir görüyor.

TERAZİ: Ay, kombinasyon burcunuz İkizler’de ilerliyor. İçsel enerjinizin yüksekliği, baskıcı davranışlara karşı tepki oluşturmanıza neden oluyor. Aktif bir zihinsel performansa sahip olmanıza rağmen zorlanabilirsiniz.

AKREP: Bulunduğunuz ortamlarda kendi düşünceleriniz doğrultusunda hareket etmek istiyorsunuz. Entelektüel davranışlarınız sayesinde, istediğiniz kişilerin dikkatini çekeceksiniz. Motivasyon gücünüz yüksek.

YAY: Ay, karşıt burcunuzda ilerliyor ve enerjiniz yüksek seyrediyor. Çevrenizdeki kişileri olumlu etkiliyorsunuz. Katılacağınız toplantılarda karşı cinsin ilgisini çekip kaçamak yapma arzusu duyabilirsiniz, dikkat.

OĞLAK: Kişisel olaylarınıza daha temkinli yaklaşmalısınız. Maddi konularda güvensiz bir tablo çiziyor ve her şeyin denetiminizden geçmesini istiyorsunuz. İstediğiniz konuma gelmek istiyorsanız sabırlı olmalısınız.

Haberin Devamı

KOVA: Ay, İkizler’de ilerliyor. Mesleğinizde ilerlemek istiyorsunuz. Duygusal davranmaktan vazgeçmelisiniz. Bugün, olayları değerlendirirken, yeteneklerinizi ortaya çıkarma çabası içindesiniz. Sonuç sizden yana olacaktır.

BALIK: Bugün, gizli enerjinizi ortaya çıkarmak istemeyebilirsiniz. Güçlü dürtülerinizin sizi yönlendirmesine izin vermeli, geleneksel kişileri yargılamaktan vazgeçmelisiniz. Kişisel yetenekleriniz ve yaratıcılığınız göze çarpıyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder