Filiz Özkol 29 Kasım 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

29 Kasım 2021 günün burç yorumları

KOÇ: İnce detay gerektiren işinizle ilgili önemli bir konuda başarı sizi bekliyor. Ama bu biraz da size bağlı. Partnerinizle aranızı açmak isteyen bazı kişilerin dedikodularına aldırmayın. Siz keyfinize bakmalısınız.

BOĞA: Grup çalışmalarında başarılı olabileceğiniz bir gün. Tabii işin yürümesi için gereken bütün alt yapıyı hazır hale getirmenizin rolü çok büyük. Bu yüzden birçok kişi sizinle çalışmaktan büyük zevk alıyor.

İKİZLER: Sevdiğinizin size ilgi ve anlayışının yoğun olacağı bir gün. Böyle günleri her zaman yaşayamıyorsunuz. Çünkü, onun günlük gelişen olaylara karşı bozulan sinirleri, direkt olarak ilişkinizin gidişini belirliyor.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Evinizi ve ailenizi ilgilendiren bir konuda meşgul olacaksınız. Beraberce sevinebileceğiniz sonuçlar alacaksınız. Yaptığınız iş anlaşmalarında risk faktörlerini göz önüne alın. Bu nedenle kayıplar yaşayabilirsiniz.

ASLAN: Size anlık heyecanlar yaşatan yeni bir fikir, yeni bir ilgi alanı bulduğunuzda sevdiğinize olan ilginiz de artıyor. Çünkü, bir olaya motive olabilmeniz için başka bir motivasyon kaynağına ihtiyaç duyuyorsunuz.

BAŞAK: Ailenizle ilgili problemler başınızı ağrıtsa da sorunlarınızın üstesinden gelebilecek kapasitedesiniz. İş yerinde aksayan durumlar motivasyonunuzu daha da artırıyor. Bugün bazı engellerle karşılaşabilirsiniz.

TERAZİ: Maddi konular kafanızı fazla meşgul ediyor. Yeni projeleriniz için yeni bir finans kaynağına ihtiyacınız var. Bugün size fazla baskıcı davranmakla suçlayabilirler. Kendinize aşırı güvenmeniz yanlış anlaşılıyor.

AKREP: İstediğiniz her şeye kolaylıkla sahip olacağına inanlardansınız. Sevgi konusunda da aynı şeyler söz konusu. Sevdiğiniz kişinin fikrini almadan kararlar veriyorsunuz. O size her an kızabilir. Buna meydan vermeyin.

YAY: Dolu dolu yaşamak isteyen birisiniz. Üstelik yorulduğunuzu anlamıyorsunuz. Güzel yiyeceklere düşkünlüğünüz sağlığınızı tehlikeye atıyor. Sağlam bünyenize güvenmeyin. Akıllı ve uyumlusunuz.

OĞLAK: Çalışmayı sevdiğiniz için kendinize devamlı iş icat ediyorsunuz. Çok açık fikirli olduğunuz söylenemez. Üstelik tutucu bile sayılabilirsiniz. Sadece kendi yöntemlerinizi ve doğrularınızı savunuyor olmanız ilginç.

Haberin Devamı

KOVA: Aşkta da sorumluluk sahibi olduğunuz için tutkulu aşklardan uzak kalmaya çalışıyorsunuz. Kendinizi öyle disiplin etmişsiniz ki, yaşadıklarınıza rahat bakamıyorsunuz Sizin için denge çok önemli.

BALIK: Güçlü bir adalet duygusuna sahipsiniz. Bugün yine geçmişinizi sorgulayarak huzursuz olabilirsiniz. Buna tek neden hatalarınızı abartmanızdır. Maddi olarak rahat bir dönemdesiniz. Şans sizden yana ve başarıya gidebilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder