Filiz Özkol 29 Mart 2022 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

29 Mart 2022 günün burç yorumları

KOÇ: Maddi olanaklarınızı çevrenizle paylaşmak zorunda kalabileceğiniz bir gün. Siz, dostluğu seven birisiniz ve duygusal kırgınlıklarınızı unutarak sevdiklerinizin her şeyine koşuyorsunuz.

BOĞA: Son günlerde partnerinizle ilgili bazı konuları takıntı derecesine getirdiniz ve bu durum sizi olumsuz etkileyebilir. Biraz daha ılımlı olun. Karşınızdakini de keskin sınırlar içine sokmadan bu sorunu çözün.

İKİZLER: Bugüne sığdırmak zorunda kalacağınız çok iş var. Sosyal hayatınızla ilgi aktiviteleri birlikte çalıştığınız kişilerle gerçekleştirin. Kişisel başarıyı önemsemeyin çünkü değişikliğe ihtiyacınız var.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Beraber çalıştığınız kişilerle ilgili istemediğiniz davranışlardan etkileniyorsunuz. Mevcut dengeyi korumak için zorlanıyor ve kendi isteklerinizi kabul ettirmek için ince planlar yapıyorsunuz.

ASLAN: Maddi güven arayışı içinde olabilirsiniz. Olumsuzluklardan etkilenmeyerek kararlı davranın. Bazı gecikmeler size olumsuz yansıyabilir. Daha temkinli olmaya yönelmelisiniz. Kazançlı çıkacaksınız.

BAŞAK: Yakın dostunuza vereceğiniz destekle birlikte yeni konular gündeme gelecek. Aranızda oluşan eski sorunları konuşma fırsatının doğması, sizin konuya daha çözümleyici olarak yaklaşmanızı sağlayacak.

TERAZİ: Çok farklı konulara kafa yormanız ve hatta bazı girişimlerde bulunmanız güzel. Ama o an için halledilmesi şart olmayan küçük pürüzlere takılmanız anlamsız. Gereksiz yere zaman kaybediyorsunuz.

AKREP: Yeni proje ve işler konusunda artan arayışınız sizi tatminsiz yapabilir. İşte bu noktada çok titiz ve detaycı düşünerek yanlış adımlar atmayın. Sezgilerinizden çok aklınızla hareket edin.

YAY: Bugün, hareketli ve neşeli bir gün sizi bekliyor. Eğer ortama ayak uydurur ve çekingen kalmazsanız kazançlı çıkarsınız. Arkadaşlarınız arasında size farklı gelen kişilerle duygusal bağlarınızı güçlendirmelisiniz.

OĞLAK: Size yeni kazanımlar sağlayacak olan iş konusunda bazen kurallarınızdan taviz vermek zorunda kalıyorsunuz. Bu davranışınızın uygun olduğunu bilmelisiniz. Yakın dostlarınızla birlikte olmalısınız.

Haberin Devamı

KOVA: Kısa sürede olayların lehinize dönüşeceği kesin. Yazılı anlaşmalar gündeme gelecek. Karşılıklı şartlar ve dingin ortam yaratma konusunda çaba göstermeniz gerekebilir. Her şeyi bir çırpıda halledeceksiniz.

BALIK: Düşüncelerinizi gerçekleştirme konusunda aceleci davranmaktan korkmuyorsunuz. Bugün hiçbir engel sizi yıldırmayacak ve sadece duygularınızın yönlendireceği bir gün olacak. Orijinal fikirlere açıksınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder