Filiz Özkol 29 Şubat 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

29 Şubat 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: Bugün, duygusal konularda belirgin bir tavır sergiliyorsunuz. İsteklerinizde artış var ve çevrenizdeki olaylara karşı kayıtsız kalamıyorsunuz. Her türlü sanatsal ve sosyal olayların gündeme geleceği bir gündesiniz.

BOĞA: Araştırmacı bir ruhla hareket ederek çevrenizi sıkı bir şekilde irdeleyeceksiniz. Sistemli yapınızı daha da belirgin şekilde vurgulayacak ve etrafınızda aniden gelişecek olayları yeniden düzenlemek isteyeceksiniz.

İKİZLER: Sadece mantığınıza güveniyor ve düşüncelerinizden taviz vermek istemiyorsunuz. Sizinle aynı tarzda düşünenlerle yaptığınız görüşmelerden büyük keyif alacaksınız. Bugün, fikirlerinizi yansıtabileceksinizi.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Yakın ilişkilerinizde dostlarınız tarafından çok seviliyorsunuz. İletişim konularında istediğiniz performansı yakalayacak, ulaşmak istediğiniz kişiler konusunda zorluk çekmeyeceksiniz. Yeni bir imaj yaratabilirsiniz.

ASLAN: Toplumsal başarıyı seviyorsunuz. Gücünüzü gösterecek işlerde çalışmaktan daha çok hoşlanıyorsunuz. Yapacağınız çalışmaların ön hazırlıkları içinde olacaksınız. Çevrenizle fikir birliği içinde olmak sizi mutlu edecek.

BAŞAK: Orijinal düşünceli kişileri sevmenize rağmen samimi olamıyor ve kişileri sürekli irdeliyorsunuz. Bugün, maddi konularda ilginç araştırmalar içinde olacak, kazançlarınızı belirleyen işler yapacaksınız.

TERAZİ: Fırsatlar konusunda kuvvetli bir zekanız var. Her olayı anında ve hızlı bir şekilde değerlendiriyorsunuz. Duygusal ilişkilerinizde maddi olaylar gündeme gelebilir, zevkleriniz için harcamalarınızı artırabilirsiniz.

AKREP: Çevrenizle her zamankinden farklı bir iletişim içindesiniz. Olaylara şüpheli yaklaşmıyor, sevecen davranıyorsunuz. Ailenizle ilgili konularda yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Formunuzu bozmanız an meselesi, unutmayın.

YAY: Dostluk duygularının temelinde geleneksel kuralların işlevi çok önemli. Arkadaşlarınızın yanında kendinizi daha iyi hissediyor olmanız, onlarla daha sık görüşmenizi sağlıyor. Bugün birçok organizasyona katılacaksınız.

OĞLAK: Ailenizle ilgili konularda yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Kişisel zevklerinizi onlarla paylaşmaktan son derece mutlu olacaksınız. Ama bazı konularda güven duygunuzun eksik olmasından kaynaklanan problemler söz konusu.

Haberin Devamı

KOVA: Kendinize güveniyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda etkili konuşmalarla dikkat çekmeyi başaracaksınız. Bilinçaltı duygularınız yüzünden mantık karmaşası yaşıyorsunuz. Farklı bir dünyanız var.

BALIK: Ani gelişen olaylara karşı temkinli ve belirgin bir tavır içindesiniz. Özgürlükçü yapınızın daha fazla ortaya çıkacağı bir gün. Yaşam felsefenizi destekleyici derin düşüncelere sahipsiniz ve paylaşmaktan hoşlanıyorsunuz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder