Filiz Özkol 29 Temmuz 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

29 Temmuz 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: Yaşadığınız çelişkiler kafanızın karışmasına neden oluyor. Geçmişe bakmaktan hoşlanmıyorsunuz. Geleceğe ait planlar yaparken o kadar hızlı karar değiştiriyorsunuz ki, çevrenizi bile şaşırtıyorsunuz.

BOĞA: Birçok fikirden yola çıkarak mükemmel bir sentez oluşturacaksınız. Alışkanlıklarınız konusunda değişimlere hazır olmalısınız. Bugün, kararlı davranışlarınızın faydasını daha sonra göreceksiniz. Çok bireysel olmayın.

İKİZLER: Duygularınızda yanılmıyorsunuz. Doğru zamanda doğru yerlerde olmak aşkınızı daha da güçlü kılıyor. Kendinize güven duymanız, yapacağınız işler konusunda daha başarılı olmanıza neden oluyor. Tereddütleriniz olmasın.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Çevre ilişkilerinizin mükemmel oluşu moralinizin yerinde olmasını sağlıyor. İyi niyetli yaklaşımlarınız, çalıştığınız iş yerinde takdir görüyor. Ayrıntılar çok önemli olduğu için her konuya uygun çözümler getirmelisiniz.

ASLAN: Partnerinizle duygularınızı paylaştığınız zaman yaşama gücünüz artıyor. Kalbi boş olanlar için, ufukta güzel günler görünüyor. Şanslı dönemlerden birini yaşıyorsunuz. Bugün özellikle hızlı düşünüp hızlı karar vermelisiniz.

BAŞAK: İsteklerinizde ısrarcı ve inatçı olursanız doğal olarak engellerle karşılaşabilirsiniz. Daha yumuşak ve politik davranarak olayları istediğiniz yönde geliştirebilirsiniz. Çevreniz tarafından yanlış yorumlanıyorsunuz.

TERAZİ: Yalnızlık tarzınız değil ama bugün, kendinizle baş başa kalmaya ihtiyacı içindesiniz. Değişim içinde olan yapınız yüzünden çevrenizi şaşırtıyorsunuz. Hareketli tarzınıza ters olarak geleceğinizi güvenle bakıyorsunuz.

AKREP: Her türlü ilişkileriniz için yoğun bir gün. Arkadaşlarınızı aramak için çeşitli fırsatlar yaratacaksınız. Kendinize güvenmeniz çevreniz için olumlu bir tablo oluşturuyor. Size gelen fırsatlara hayır dememelisiniz.

YAY: Güçlü bir enerjiniz var ve bugün her şeyi kendi bakış açınız içinde değerlendiriyorsunuz. Duygularınızı kontrol etmelisiniz. Ani gelişen şartların kaynağı olmak istemiyorsanız olaylara temkinli yaklaşın.

OĞLAK: Beklentilerinizde önemli gelişmelerin gündeme gelmesiyle kafanız karışabilir. Bazı özel durumlar söz konusu. Bugün her şeyi çok çabuk kavrıyor ve olaylara kesin çözümler getiriyorsunuz. Yaşam temponuz hızlanıyor.

Haberin Devamı

KOVA: Yaşam standartlarınızı yüksek tutmayı her zaman başaramıyorsunuz. Dostlarınızla gücünüzü birleştirebilir ve kendinizi onların yanında mutlu hissedebilirsiniz. Mesleğinizde kendinizi fikirlerinizle ispat etmek istiyorsunuz.

BALIK: İşinizle ilgili sorular kafanızı kurcalıyor. Her an iş sorunlarıyla boğuşmak sizi yoruyor. Fakat sonuç istediğiniz gibi olunca keyfiniz hemen yerine geliyor. Bugün olaylara daha derin ve anlamlı bakmayı isteyeceksiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder