Filiz Özkol 3 Ağustos 2022 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

3 Ağustos 2022 günün burç yorumları

KOÇ: Çevre ilişkilerinizin mükemmel oluşu, moralinizin yerinde olmasını sağlıyor. İyi niyetli yaklaşımlarınız, çalıştığınız iş yerinde takdir görüyor. Ayrıntılar çok önemli olduğu için; her konuya uygun çözümler getiriyorsunuz.

BOĞA: İşinizle ilgili sorular kafanızı kurcalıyor. Her an iş sorunlarıyla boğuşmak sizi yoruyor. Fakat sonuç istediğiniz gibi olunca, keyfiniz hemen yerine geliyor. Olaylara daha derin bakmayı isteyeceksiniz. Gücünüzün farkındasınız.

İKİZLER: Kişiliğiniz, duygusal ilişkileriniz ve yaşadığınız çelişkiler kafanızın karışmasına neden oluyor. Geçmişe bakmaktan hoşlanmıyorsunuz. Geleceğe ait planlar yaparken o kadar hızlı karar değiştiriyorsunuz ki çevreniz şaşırıyor.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Venüs’ten aldığınız olumlu etki sayesinde kişisel görüntünüzde gözle görülür bir cazibe var. Beklentilerinizde önemli gelişmelerin gündeme gelmesiyle kafanız karışabilir. Bazı özel durumlar söz konusu. Temponuz hızlanıyor.

ASLAN: Partneriniz duygularınızı paylaştığı zamanlar yaşama gücünüz artıyor. Kalbi boş olanlar için, ufukta güzel günler görünüyor. Şanslı dönemlerinizden birindesiniz. Hızlı düşünüp karar vermelisiniz. Ara sıra dinlenmelisiniz.

BAŞAK: Yalnızlık duygusu tarzınız değil ama, kendinizle baş başa kalmaya ihtiyacınız var. Değişim içinde olan yapınız yüzünden çevrenizi şaşırtıyorsunuz. Hareketli tarzınıza ters olarak geleceğinize güvenle bakmak istiyorsunuz.

TERAZİ: Israrcı ve inatçı davranırsanız engellerle karşılaşabilirsiniz. Bugün daha yumuşak ve politik davranarak olayları istediğiniz yönde geliştirebilirsiniz. Aşk sizin için ciddi bir olay ama yanlış yorumlanıyorsunuz.

AKREP: Her türlü ilişkileriniz için yoğun bir gün. Arkadaşlarınızı aramak için çeşitli fırsatlar yaratacaksınız. Kendinize güveniyor olmanız, çevreniz içinde olumlu bir tablo oluşturuyor. Gelen fırsatlara hayır dememelisiniz.

YAY: Güçlü bir enerjiniz var. Her şeyi kendi gözlem çerçeveniz içinde değerlendiriyorsunuz. Duygularınızı kontrol etmelisiniz. Ani gelişen durumların menşei olmak istemiyorsanız, denetimli gitmeli, fırsatları gözden geçirmelisiniz.

Haberin Devamı

OĞLAK: Bugün duygularınızda asla yanılmıyorsunuz. Doğru zamanda doğru yerde olmanız, aşkınızı daha da güçlü kılıyor. Kendinize güven duymanız, yapacağınız işler konusunda daha da başarılı olmanıza neden oluyor. Doğru yoldasınız.

KOVA: Yaşam standartlarınızı yüksek tutmayı her zaman başaramıyorsunuz. Bugün, dostlarınızla gücünüzü birleştirebilir ve kendinizi onların yanında mutlu hissedebilirsiniz. Çevrenizi olumlu etkilemek için oldukça uygun bir gün.

BALIK: Çevrenizdeki birçok fikirden yola çıkarak mükemmel bir sentez oluşturacaksınız. Alışkanlıklarınız konusunda değişimlere hazır olmalısınız. Bugün, kararlı davranışlarınızın faydasını göreceksiniz. Çok bireysel olmayın.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder