Filiz Özkol 3 Aralık 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

3 Aralık 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: Sevdiğiniz kişiden çok şey bekliyorsunuz. Şimdiye kadar denemediğiniz iş ve hobilerinizde girişimciliğinizi kullanabilir ve kazançlarınızı artırabilirsiniz. Zihinsel aktiviteniz epey yüksek.

BOĞA: Ruhsal gevşemeye ihtiyacınız var. Yoğun düşünceler içinde olmanız sizi tedirgin ediyor. Olayları gözünüzde büyüterek, sorumluluklarınızın artmasına neden oluyorsunuz. Eleştirilere açık değilsiniz.

İKİZLER: Enerjinizi egolarınıza yansıtmış durumdasınız. Düşüncelerinizden ödün vermiyor ve çevrenizde sizinle aynı düşünceye sahip kişilere taviz veriyorsunuz. Bugün sır saklamanızda yarar var. Duygularınızı paylaşmayın.

Haberin Devamı

YENGEÇ: İkili ilişkilerde ketum davrandığınız bir gün. Bugün, sosyal çalışmalarınıza belli bir kariyer kazandırma çabası içindesiniz. Çekici kişiliğinizin size kazandıracağı prestijler konusunda güven arayışı içindesiniz.

ASLAN: Karşılıklı güven duygusuna bağlı ilişkilerin gündem kazanmasıyla kendinizi daha rahat hissediyorsunuz. Karşı cins ilişkilerinizde yoğun bir duygu alışverişi içinde olacaksınız. Gizliliği tercih ediyorsunuz.

BAŞAK: İlişkilerinizde derin ve anlamlı dostluklara önem vermeniz bugün dostlarınızla yapacağınız iş birliklerini gündeme getirecek. Kendinizi ispat etme konusunda zekanızın pozitif yönlerinden faydalanmalısınız.

TERAZİ: Başlattığınız bir işi bitirme konusunda becerikli ve hızlı hareket edeceksiniz. Organizasyon yeteneğinizin güçlü olmasından dolayı ortak iş konularında öne geçmeniz mümkün. Ama sakin bir tavır sergileyin.

AKREP: İyi niyet elçisi gibi dolaşmanız bazılarının kıskançlık yapmasına neden olabilir. Kendinizi ispat etme konusunda başlattığınız olumlu çalışmaları gizli tutmalısınız. Güven duygunuz mükemmel.

YAY: Gizli duygularının sizi esir etmesine izin vermeyin. Araştırdığınız konularda elde edeceğiniz bilgileri kimseyle paylaşmamalı ve olayları derinlemesine incelemelisiniz. Yenilenmeye ihtiyacınız var.

OĞLAK: Mantıklı davranmayı seven birisiniz ama bugün duygularınızda yaşadığınız karmaşayı arkadaşlarınıza yansıtacaksınız. Alıngan tavırlarınız yüzünden çelişkiler içindesiniz. Hayallerinizi kullanmalısınız.

Haberin Devamı

KOVA: Sabit düşündüğünüz konulara daha da yoğunlaşmalı ve başarıya emin adımlarla yaklaşmalısınız. Duygularınızda fazla inatçı ve ısrarcınız. Zeki ve akılcı yönlerinizi özgürce kullanmalısınız.

BALIK: Güçlü egolarınız yüzünden ikilem yaşadığınız bugün, olaylara karşı alıngan bir tutumla yaklaşıyorsunuz. Eski anıları düşünmek yerine, yaratıcılıkta farklı konularda yoğunlaşmalısınız. Enerjiniz güzel.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder