Filiz Özkol 3 Ekim 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

3 Ekim 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: Bugün sıra dışı düşüncelere takılıp kalabilirsiniz. Özel duygularınızda yaşadığınız coşkulu davranışlar parçanız haline geldi. Kendinize has bir tarzınız var. Her şeyin yolunda olmaması halinde keyfiniz kaçıyor.

BOĞA: Bugün aklınıza gelmeyen aksilikler yüzünden gün içinde gecikmeler yaşayacaksınız. Yarım kalan işlerinizi tamamlamalı ve yeni başlangıçlar için acele etmemelisiniz. Aniden gelişecek aksiliklere hazırlıklı olmalısınız.

İKİZLER: Yoğun duygular içinde olsanız bile pratik yönünüzü ön plana çıkararak isteklerinizi arka plana atmayı başarabilen ender kişilerden birisiniz. Değerlerinizin farkındasınız ve gözünüzden hiçbir şey kaçmıyor.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Konuştuğunuz her şeyin altında gizli nedenler aranmasını istemiyorsanız daha net olmayı deneyin. Problemlerinizi hafifletmek elinizde. Planlama yeteneğinizi iş potansiyelinize yansıtabileceksiniz.

ASLAN: Gizli aşklar konusunda temkinli olmalı ve geçici duygulardan uzak kalmalısınız. Bilgilerinizi karşı tarafla paylaşacağınız ve farklı konuşmalar içinde olacağınız bugün, yeniliğe açık olmanıza rağmen hatalar da açıksınız.

BAŞAK: Yaşama bakışınızda ve finans konularında zor hedeflere kilitleniyorsunuz. Size katkı sağlayacak her koşulu defalarca gözden geçirmek zorundasınız. Her zaman olduğu gibi kendinize güvenmeyi seviyorsunuz.

TERAZİ: Sosyal açıdan kendinize olan güveniniz artıyor. Ancak uçuk davranışlar içine girebilir veya aşkınızla ilgili fazla hayale kapılabilirsiniz. Birçok çalışmada yönetici kişiliğiniz ön planda olacak.

AKREP: Güçlü ve kariyerli kişiler dikkatinizi çekerken duygusal yönlerinizin de tatmin olmasını isteyeceksiniz. İçgüdülerinizin güçlü olması sizi tutkulu ve ödün vermeyen biri haline getirecek. Planlı hareket etmelisiniz.

YAY: Birlikteliğinizde önemli aşamalar kaydedebilmek için gerekli cesareti bulmamanız için neden yok. İnatçı ve istekli şekilde ele aldığınız konularda kendinizi ispat etmek isteyebilirsiniz. Gözyaşlarınızı seviyorsunuz.

OĞLAK: Bugün çalışma hayatınızdaki aksayan problemlerden kendinizi sorumlu tutmak istemiyorsunuz. İşbirliğine önem vermenize rağmen rutin işlerden nefret ediyor ve sabit hareketlerin size fırsat kaybettireceğine inanıyorsunuz.

Haberin Devamı

KOVA: Çevreyle ilişkilerinizde yaşadığınız sorunları özel hayatınıza yansıtmayın. Kendinize yakın hissettiğiniz kişilerin etkisinde kalabilirsiniz. Yakın dostlarınızın düşüncelerinize ilgi göstermelerine sevineceksiniz.

BALIK: Özellikle çevrenizle birlikte ortak hareket edeceğiniz çalışmalar içinde olacaksınız. Sosyal yapınızı destekleyici işler yapmak isteyeceksiniz ama kişisel ilişkilerinizi destekleyecek çalışmalar yapmak hedefiniz olacak.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder