Filiz Özkol 3 Ekim 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

3 Ekim 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Maddi konularda istekleriniz hiç bitmiyor. Bugün satın almayı düşündüğünüz şeylere sınır koymalı ve bütçenizi dengeleme konusunda dikkatli davranmalısınız. Birtakım işleri çevrenizle halletmeniz gerekiyor.

BOĞA: Bilinçaltınız çok yoğun. Düşünce yumağı içindesiniz ve gizli planlarınızın varlığı sizi başkalarına göre daha karizmatik yapıyor. Çevrenizin isteklerine üzülüyorsanız bu konulardan uzak durun.

İKİZLER: Mesleki konularda başarıyla yan yana gidiyorsunuz. Bugün isteklerinizi karşı tarafa yansıtırken doğru kararlar peşindesiniz ve sizi zorda bırakacak işler yapmak istemiyorsunuz. Bireysel tarafınız çok güçlü.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Retro Neptün’den olumlu etkiler alıyorsunuz. Uzun yollarda sizi bekleyen dostlarınızdan beklediğiniz haberleri alacaksınız. Siz, ideallerinize uygun kişilerle çalışmalısınız. Bugün başarıda güçlük çekmeyeceksiniz.

ASLAN: Alışkın olmadığınız bir durum söz konusu. Harcamalar konusunda planlı ve programlı gitmeniz gerekiyor. Savaşçı Mars’ın Terazi’de ilerlemesi, ilişkilerinizde inatçı ve mantıklı yönlerinizi ortaya çıkaracak.

BAŞAK: Gelişen duygusal konulardan etkilenecek ve arkadaşlarla güçlü bağlar içinde olacaksınız. Grup çalışmaları için uygun bir gün ve çabalarınızı çevre faktörlerle akıllıca birleştirmelisiniz. Başarı sizinle.

TERAZİ: Savaşçı Mars burcunuzda ilerliyor ve enerjiniz yüksek. Çevrenizdekileri olumlu etkiliyorsunuz. Katılacağınız toplantılarda karşı cinsin ilgisini çekerek, kaçamak yapma arzusu duyacaksınız. Paylaşıma açıksınız.

AKREP: Görüşeceğinizin kişilerin başarınıza katkıları olabilir. Arkadaşlarınızla yapıcı ve yaratıcı yönlerinizi birleştireceksiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerin uyumu çok önemli. Kısa seyahatler söz konusu olabilir.

YAY: Sağlıklı düşüncelerin sağlam kafadan çıktığını bildiğiniz için, görüştüğünüz kişilerin hayallerinden akılcı yaklaşımlarına ihtiyacınız var. Spor yapmak için zaman ayırmalı ve eğlenceli ortamlarda bulunmalısınız.

OĞLAK: İletişim gezegeni Merkür iletişimde size zorlu duygular veriyor. Kısa yolları kapsayan haberler istekleriniz in paralelinde ilerleyecek. Erkek kardeşler ve babanızla olan ilişkileriniz gündem kazanıyor.

Haberin Devamı

KOVA: Sizinle aynı düşünceye sahip olanların fikriyle yola çıkmadan önce düşünün. Zamanlamada yaşayacağınız sıkıntıları unutmayın. Para evinizdeki ilham veren gezegen Neptün’ün size vereceği olanakları iyi kullanmalısınız.

BALIK: İş ilişkilerinizi dingin tutun. En küçük kopukluklar performans düşüklüğüne neden oluyor. Burcunuzda geri giden ve ilham veren Neptün, araştırmacı tarafınızı ortaya çıkaracak çalışmalar içinde olmanızı sağlayacak.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder