Filiz Özkol 3 Eylül 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

3 Eylül 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: Duygusal konularda bazı çekişmeler söz konusu olacak. Partnerinizle aranızda güç savaşı var. Olaylara belli bir felsefeyle yaklaşarak enerjinizi dengeleyeceksiniz. Bugün yeniden planlarınızı gözden geçirin.

BOĞA: Bugün duygusal ilişkilerinizde her zamankinden daha sert ve bencilce hareket edebilir, gücü sevdiğiniz için bu tür davranışlar içine girebilirsiniz. İlişkilerinizde size yarar sağlayacak noktalara odaklanabilirsiniz.

İKİZLER: Çevrenizin koşullarınızı zorlayarak hedefe ulaşmaya alışmışsınız. Hayallerinizin altında yatan gerçek nedenlerle baş etmesini öğrenin. Enerjinizi arkadaş çevrenizde daha belirgin şekilde ortaya koyuyorsunuz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: İlişkilerinizde gücünüzü yansıtabilecek çalışmalarla çevrenizi etkileyebilirsiniz Duygularınızı paylaşmak istemiyor ve düşüncelerinizi kendinize saklamak istiyorsunuz. Bugün, özel durumlar söz konusu olacak.

ASLAN: Çevrenize inanmaktan çok kendinize güvenmek istiyorsunuz. İsteklerinize yeni bir yön verme ihtiyacı içindesiniz. Çevrenizdeki birçok kişiye tepkili yaklaşabilirsiniz. İsteklerinizde artışla maddi tablonunuz değişiyor.

BAŞAK: Bugün politik davranmalı ve fikirlerinizi paylaşırken daha temkinli olmalısınız. Sonradan fikir değişikliği yaşayacağınız için arkanızdan olumsuz konuşmalarını önlemiş olursunuz. Kardeşlerle bağlarınızı önemsemelisiniz.

TERAZİ: İkna yeteneğinizin çok yüksek olduğu bir gün. Yoğun temponuzu dengeleyecek yeni bir sisteme ihtiyacınız var. Karşı tarafın istekleri sizin tarzınızla çatışma halinde olabilir. Yeni iş projeleri gündemde olacak.

AKREP: Planlı bir şekilde davrandığınızda olaylar kendiliğinden rayına oturuyor. Güçlü dostlarınızın destekleri ve sizin iş bitirici yanınız ortaya mükemmel bir tablo çıkarıyor. Karşılıklı çekişmelerden uzak kalmalısınız.

YAY: Bugün çevreyle ilişkileriniz güçleniyor. Ortak dostlarla bir araya gelecek ve onların fikirlerinden etkileneceksiniz. Sosyal ilişkilerinizi canlı tutmaktan hoşlandığınız için size sunulan tekliflerde farklı istekler arıyorsunuz.

OĞLAK: Daha sosyal olmak için önünüzde birçok neden var. Arkadaşlıkların ve dostlukların önem kazanması ve güzel duygular içinde olmanız sizi olumlu pozisyonlara getirecek. Bu dönem varlıklı kişiler ilginizi çekecek.

Haberin Devamı

KOVA: Aşk ve işi bir arada yürüteceğinizden eminseniz bulunduğunuz ortamlarda dikkat çekmekten korkmayın. Bazılarınızda iddialı bir tutum varken bazılarınız iş hayatınızda yeniliğe ihtiyaç duyacak. Cesur ve radikalsiniz.

BALIK: Arkadaşlık ilişkilerinizde dengeli olmak zorundasınız. Aşk ve dostluk kavramlarını karıştırmayın. Seçimlerinizi her zamankinden daha dikkatli yapmalısınız. Engellerin sizi etkilemesine asla izin vermemelisiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder