Filiz Özkol 3 Mart 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

3 Mart 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Duygularınız öne çıkıyor. Partnerinizle aranızda derin farklılıklar gündeme gelebilir. Siz olayların çok ötesinde düşünüyorsunuz. Düşüncelerinizle davranışlarınız arasında gerekli dengeyi kurmalısınız.

BOĞA: Bağımsızlık isteğini önleyemiyorsunuz. Sezgilerinizin doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz. Bilinç altınız çok yoğun. Bugün, her şeyi irdelemekten yorulabilirsiniz. Özellikle alınganlıklarınızdan sıyrılmalısınız.

İKİZLER: Sosyal ilişkilerinize fazla değer veriyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi öne çıkarıyor, fikirlerinizin herkes tarafından onaylanmasını istiyorsunuz. Evinizle ilgili değişim söz konusu.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Duygusal anlamda kendinizi iyi hissetmek istiyorsanız, özgürlüğünüzün zedelenmemesi gerekiyor. Bugün, çok çalışmaya meyillisiniz. Size gelen her türlü işi sonuçlandırmayı görev biliyorsunuz.

ASLAN: Maddi konularda istediğiniz gelişimin, arkadaş organizasyonlarına bağlı değişimesi motivasyon açısından olumlu oluyor. Bugünlerde sınırlı hareket ettiğiniz zaman, kendinizi kısıtlanmış hissediyorsunuz.

BAŞAK: Olaylara yüzeysel bakış açısı getirmek istemediğiniz için tartışmalar yaşayabilirsiniz. Takıntılarınızın sizi yönlendirmesine izin verdiğiniz sürece, farklı olma duygusundan kurtulmanız mümkün değil.

TERAZİ: İkili ilişkilerinizde bir türlü istediğiniz performansı yakalayamadığınızı sanıp huzursuzluk çekebilirsiniz. Oysa biraz daha esnek olmanızın size getireceği pozitif enerjiyi karşı tarafa da yansıtabileceksiniz.

AKREP: Çalıştığınız kişilerden çok şey bekliyorsunuz. Zihinsel aktiviteniz çok yüksek ve sizinle aynı düşünceye sahip kişilerle bir arada olmak istiyorsunuz. Olayların arkasındaki nedenler üzerinde durmalısınız.

YAY: Bugün, çalıştığınız arkadaşlarınızın da sizin yardımınıza ihtiyaçları olabilir. Siz çabalarınızın boşa gitmediğini gördüğünüz zaman keyif almasını bilen kişilerdensiniz. Sürpriz aşklar için özel bir gün.

OĞLAK: Ailenizin isteklerini çok çabuk hissedebileceğiniz bir gün. Annenizin düşünceleri aklınızı karıştırabilir. Bugün, kalıcı değişimler yaşamaktan yanasınız. Fikirlerinizi ateşli bir şekilde savunuyorsunuz.

Haberin Devamı

KOVA: Sıradışı düşünceler içinde yaşıyor çevrenizin tepkisinden korktuğunuz için belli etmiyorsunuz. İyi niyetli yaklaşımlarınız ters anlaşılabilir. Kendiniz ifade ederken toplumsal ilişkilerinizde ikna edicisiniz.

BALIK: Maddi konularda sezgilerinizin güçlü olması, ideallerinizi ortaya çıkarırken, sizi farklı kılıyor. İdeallerinizin peşinde koşarken hatalara açıksınız. Yollarla ilgili fırsatlar gündeme gelmesi söz konusu.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder