Filiz Özkol 3 Mayıs 2022 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

3 Mayıs 2022 günün burç yorumları

KOÇ: Bugün risk almakta acele etmeyin. Sonradan fikir değiştireceğinizi düşünerek kendinize zaman tanımalı ve tanımadığınız kişilerle duygularınızı paylaşmamalısınız. Güçlü kişilerin varlığı sizi huzursuz edebilir.

BOĞA: Çalıştığınız kişilerin destek vermesini bekliyor ve onları idare ederken ustaca taktikler kullanıyorsunuz. Partnerinizin fikirleri karşısında güç kaybedebilirsiniz. Sabırlı davranışlarınızla engeller kalkacak.

İKİZLER: Fazla hareketli davranarak çevrenizde sinirli bir hava estiriyorsunuz. Sizin değişen duygularınızdan haberi olmayan arkadaşlarınızla aranızda soğuk rüzgarlar esebilir. Akşam saatlerinde rahatlayacaksınız.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Aşkla ilgili hislerinizi baskı altında tutabilir ve kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Enerjiniz yüksek ve çevrenizi olumlu etkiliyorsunuz. İçinizde yaşadığınız karmaşaya karşı önleminizi almalısınız.

ASLAN: İçgüdülerinizin güçlü olduğu bir gün. Kendi düşüncelerinizle hareket etmek isteseniz de, arkadaşlarınız sizi yalnız bırakmak istemeyecekler. Onların desteği ve sizi yönlendirmek istemeleri hoşunuza gidecek.

BAŞAK: Düşüncelerinizi gizlemek yerine imalı konuşmayı tercih edebilirsiniz. Çevrenize iyi davranmak istiyor ve bazı duygularınız yüzünden dilinizi sivri kullanıyorsunuz. Bugün sır saklama eğilimindesiniz.

TERAZİ: Maddi gerginlikler yaşayabilirsiniz. İş yaşantınızda canlılık mevcut. Düşüncelerinizi ve planlarınızı saklama gereği duyacaksınız. Karşılıklı görüşmelerin yapılacağı bir gün. İkilem yaşıyorsunuz.

AKREP: Gücünüzün ve yeteneğinizin farkındasınız ve bugün, kendi doğrularınıza güveniyorsunuz. Disiplinli hareket etme çabası içinde olmanıza rağmen farklı düşüncelerin varlığı canınızı sıkabilir.

YAY: Çevrenizdeki kişilerin hakkınızda değişik düşünceleri olabilir. Kuşkularınızı ilişkilerinize yanlış yansıtabilirsiniz. Yalnız hissedebilir ve sığınma duygusuyla arkadaşlarınızı arayabilirsiniz.

OĞLAK: Arkadaşlık ilişkilerinize yargılayıcı bakmamalısınız. Onların fikirlerini beğenmeyebilirsiniz. Üstelik yalnızlık duygusu içinde kalabalık topluluklara karşı tepki oluşturabilirsiniz. Kendinize güvenmelisiniz.

Haberin Devamı

KOVA: Büyük başarılara hazır olun. Yeni bir planlama içindesiniz ve dostlarınızın gücüne ihtiyacınız olacak. Sorumluluk duygunuzun artacağını bilmeli ve ruhsal anlamda kendinizi yeni durumunuza alıştırmalısınız.

BALIK: Önemli kişilerle bir araya gelme planları içindesiniz. Kendinizi güçlü ve sorumluluklarınızın bilincinde hissetmeniz değişik kulvarlarda da önemli adımlar atmanızı sağlayacak. Sadece işinize odaklanmalısınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder