Filiz Özkol 3 Temmuz 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

3 Temmuz 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Bugün düşüncelerinizde kararsızlık var. Bilginizi paylaşma konusunda tereddütlü davranıyor ve hiç kimseye fikirlerinizi söylemek istemiyorsunuz. Çevrenizdeki kişiler bu yönünüzü algılayabiliyor. Dikkatli olmalısınız.

BOĞA: Arkadaşlarınız arasında farklı gelen kişilerle duygusal bağlarınızı güçlendirme çalışmaları içindesiniz. Maddi değil ama manevi anlamda yapacağınız yardımlar sizi mutlu edecek. Çevreniz de rahatlayacak.

İKİZLER: Maddi konulara sıkıca sarılıyorsunuz. Bugün kendinizi ispat etmekte kibar olacaksınız. Maddi konularda gündemi yakından takip edin ve olaylara göre pozisyonunuzu ayarlayın. Avantajlı durumdasınız.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Kendinizi ve çevrenizi sorguluyor ve detaylardan yola çıkarak kafanızda en mükemmeli oluşturuyorsunuz. Olaylara geniş açıdan bakıyorsunuz. Kurallara uygun hareket ettiğinizde işler kolay sonuçlanacak.

ASLAN: Duygusal konularda kafanız karışabilir. İstek ve hayalleriniz arasında köprü kurmakta zorlanabilirsiniz. Düşüncelerinizle ilgili ulu orta konuşmayın. Yanlış olaylarla karşılaşabilirsiniz.

BAŞAK: Size değersiz görünen bazı şeyler başkaları için önemli olabilir. Derin ve keskin görüşler içindesiniz. Şartlarınızı yeniden gözden geçirirken daha aktif kişilerle iş birliği içine girmelisiniz. Kendinize güveniyorsunuz.

TERAZİ: Mesleki konuların ön sıralarda yer alması nedeniyle işleriniz birikti. Buna çözüm bulmalısınız. Ele aldığınız konuları sabırla çalışarak ortaya koyacaksınız. Ama birtakım problemleri gözünüzde büyütmeyin.

AKREP: Fırsatların size getireceği avantajların bilincinde olarak ilişkilerinize yön verin. Çok tepkili hareketleriniz sizi zorda bırakabilir. Sosyal ilişkilerinizi güçlendirirken organizasyon çalışmaları içinde olabilirsiniz.

YAY: Duygularınızda artan arayışlar sizi tatminsiz yapabilir. Her şeyi çok çabuk kavrıyor ve olaylara kesin çözümler getiriyorsunuz. Bugün partnerinizi sorgulayabilirsiniz. Hedef ve tavırlarınız sizi zorluyor.

OĞLAK: Orijinal fikirlere her zaman açıksınız. Yaratıcılığınızı engellemeyen ve içinizdeki coşkuyu ortaya çıkaran işler yapmayı seviyorsunuz. Bugün, hareketli ve neşeli bir gün. Sezgilerinizde artış var.

Haberin Devamı

KOVA: Duygulara hakim olduğunuzda bazı olayları yeniden yapılandırabilirsiniz. Gün içinde karşılaşacağınız olaylara karşı takınacağınız tavırları iyi belirleyin. Fırsatlar konusunda aksilikler söz konusu olabilir.

BALIK: Yoğun düşünceler içindesiniz ve anlatım güçlüğü çekiyorsunuz. Yaşadığınız duyguları kimsenin anlaması kesinlikle mümkün değil. Bugün, sezgileriniz mükemmel. Sadece enerjinizi doğru kullanmalısınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder