Filiz Özkol 3 Temmuz 2022 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

3 Temmuz 2022 günün burç yorumları

KOÇ: İlişkilerinizde duygusal ihtiyaçlarınız var. Bunların karşılanması konusunda sorun yaşayabilirsiniz. İş arkadaşlarınız bu durumu fark edip size yardım ellerini uzatacaklar. KOÇ Çevrenizin kalabalığı sizi yorabilir.

BOĞA: Bugün, entelektüel konularda kendinizi başarılı hissediyorsunuz. Çevrenizdeki dostlarınızın fikirlerine karşı ilgisiz davranabilir ve düşünceleriniz doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz.

İKİZLER: Özgürlük duygunuzun size zarar verebileceğini düşünerek seçiminizde dikkatli olmalısınız. Yapacağınız atılımlar için gerekli bağlantıları kuracaksınız. Ön yargısız yaklaşım tarzınız çevrenizi etkiliyor.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Arzularınızın belirginleşmesi ve partnerinizin istekleri karşısında yoğun duygular yaşamanız kafanızı karıştırabilir. Baskı altında tutuğunuz duygularınızı ortaya çıkmasıyla çevreniz şekillenmeye başlıyor.

ASLAN: Bugün yaşama pratik bakıyorsunuz. Gücünüzün farkındasınız ve başlangıçlar için cesarete sahipsiniz. Maddi konularla ilgili güzel fırsatlar gündeme gelecek. Yaptığınız görüşmelerde başarılı olacaksınız.

BAŞAK: Duygusal konulara uzak gibi görünmeniz farklı yorumlara neden oluyor. Size yakın kişiler mesleki çalışmalarınıza derin bağlılık gösterdiğinizi ve işlerinizi mükemmel bir şekilde yaptığınızı biliyor.

TERAZİ: Olayların size sağlayacağı olanakların farkındasınız. Bugün, girişimci tarafınızı özgürce kullanmak isteyecek ve kendinizi ifade ederken yakın çevrenizin olumlu yönlerinden faydalanacaksınız. Gözler üzerinizde.

AKREP: Ailenizle ilgili olayların gündeme gelmesiyle sorunlarınızı arka plana atacaksınız. Toplumsal olaylardan uzak kalmanız canınızı sıkacak. Bugün çalışmalarınızı dengeleyecek yeni düşünceler içindesiniz.

YAY: Yakın ilişkilerinizde belli bir mesafeyi koruma taraftarısınız. Bugün maddi konularla ilgili geniş bir araştırma ve seçim yelpazesine sahip olabilirsiniz. Duygusal konularda daha esnek ve yumuşak davranmayı yeğlemelisiniz.

OĞLAK: Maddi konularda kendinizi yenilemek istiyorsunuz. Bugün, her şartı gözden geçirmeli ve duygusal bağlantılardan bir an önce kurtulmayı denemelisiniz. Sizi sıkan şartlar konusunda daha fazla düşünmemelisiniz.

Haberin Devamı

KOVA: Duygusal konularda hatalı davranmaya müsaitsiniz. Ama konu mantık olduğunda kafanız gayet iyi çalışıyor. Atacağınız her adımda güçlü dostlarınızın size vereceği desteğin önemli olduğunu farkındasınız.

BALIK: Duygusal takıntılarınızın sizi yönlendirmesine izin vermediğiniz sürece her işi çok başarılı bir şekilde sonuca kavuşturacaksınız. Bugün, iletişim konusunda gerekli her türlü donanıma sahipsiniz.

 

Sıradaki haber yükleniyor...
holder