Filiz Özkol 30 Ekim 2019 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

30 Ekim 2019 günlük burç yorumları

KOÇ: Finans konularında karşı tarafın gücünden faydalanmak için olumlu bir gün. Gücünüzü sınamaktan korkmuyor ve cesurca işlere sarılıyorsunuz. Dostlarınızın sizden beklentileri daima destekleyici olmanız.

BOĞA: Ailenizin bazı masraflarına katkıda bulunabilirsiniz. Gücü sevdiklerinizle paylaşmak niyetindesiniz. Sevdiklerinizle ortak kararlar alacaksınız. Gün içinde maddi konularla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

İKİZLER: Yakın dostlarınızdan alacağınız haberler sizin için epey sevindirici olacaktır. Orijinal fikirli kişilerden hoşlanıyorsunuz. Partnerinizle macera yaşamak istiyor ve birlikte yeni ve ortak kararlar alıyorsunuz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Maddi konularda istediğiniz başarıya kavuşmak için her türlü donanıma sahipsiniz. Gücünüzü artırmak için bazı değerlerin önemli olduğunu kabul ediyor ve mütevazı olmak istemiyor, kendinize güveniyorsunuz.

ASLAN: Güçlü enerjinizi hem kendiniz hem de çevreniz hissediyor. Yapacağınız her şeyi önceden tasarlamalısınız. Enerjinizi bazen yanlış kullanabiliyorsunuz. Sıra dışı duygular kapınızı çalabilir. Dikkatli olmalısınız.

BAŞAK: Bugün ailenizle baş başa kalmak isteyeceksiniz. Onlarla duygularınızı paylaşacak, pek çok ortak aktivite gerçekleştireceksiniz. Kafanızda tasarladığınız ve satın almayı planladığınız eşyalar için uygun bir gün.

TERAZİ: Çevreyle ilişkilerinizde sosyalliğin öne çıkacağı bir gün. Zihinsel enerjiniz olumlu ve algılama yeteneğinizi çok iyi kullanıyorsunuz. Yaşamınızı renklendirmek isteyebilirsiniz. Kendinizi kolayca ifade edeceksiniz.

AKREP: Liderlik özelliklerinizi öne çıkarmanız için gerekli enerjiye sahipsiniz. Maddi konularda hırslı ve mücadeleci yönünüzü vurguluyorsunuz. Özgürlüğünüzü ikinci plana atmalı ve kendinizi ifade etmeyi hedeflemelisiniz.

YAY: Bugün Ay’dan olumlu etkiler alıyorsunuz. Sosyal yaşamınızda istediğiniz enerjiyi yakalarken partnerinizle birlikte ortak çalışmalara katılacaksınız. Grup çalışmaları için her türlü girişimciliğinizi kullanacaksınız.

OĞLAK: İşbirliğine önem vermeniz gerektiğini fark ediyor ve bugün daha sosyal olmaya gayret ediyorsunuz. Orijinal fikirlerinizi hiç kimseyle paylaşmak istemeyebilirsiniz. Kendinize özgün bir stil geliştirmekten yanasınız.

Haberin Devamı

KOVA: Birlikte çalıştığınız kişilerin gücünden faydalanmanız için gerekli şartlara sahipsiniz. Bugün, onların orijinal düşüncelerinden yola çıkarak istediğiniz performansı yakalayacak ve başarınızı perçinleyeceksiniz.

BALIK: Duygularınızda yanılma payınızın olması sizi çileden çıkarmaya yetiyor. Emir verir gibi konuşmalarınız en yakın arkadaşlarınızın bile tepkisini çekiyor, daha nazik davranmalı ve bu konuya gereken önemi göstermelisiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder