Filiz Özkol 30 Ekim 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

30 Ekim 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: İletişim gezegeni Merkür, karşıt burcunuzda geri gitmeye başladı. Çevrenin beklentilerine cevap vermek zorunda kalabilirsiniz. Sezgileriniz güçlü ve çevrenizdeki olaylara çabuk adapte olabilirsiniz.

BOĞA: İlişkilerinizde sabırlı görünen yapınızı, ani ve fevri hareketlerinizle bir anda koparabilirsiniz. Yumuşak ve ılımlı yaklaştığınız bir konu üzerinde çalışırken küçük duygusal bir takıntı bir anda değişime neden olabiliyor.

İKİZLER: Dostluğun temelinde geleneksel kurallar çok önemli. Arkadaşlarınızın yanında kendinizi iyi hissediyorsunuz, onlarla daha sık görüşmek istiyorsunuz. Bugün istediğiniz performansı yakalayacaksınız.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Birlikte çalıştığınız kişilerin üzerindeki ilginç fikirleriniz herkesin dikkatini çekecek. Uzun süredir merak ettiğiniz konularla ilgili farklı ipuçları bulacak, çok eğleneceksiniz. Sizin için imkansızlık saçma bir şey.

ASLAN: Kazançlarınızı düşünerek hareket edecek ve zevkleriniz için para harcayacaksınız. Şansınızı istediğiniz gibi kullanabileceksiniz. Bazı ödemeleriniz için geç kalmak istemiyorsanız fatura takibi yapın.

BAŞAK: İletişim gezegeni Merkür para evinizde sizi zorluyor. Aşkta çekimser davranmakla partnerinizin farklı düşünmesine neden olacaksınız. Partnerinizle yaşananlar sosyal hayatınıza olumlu yansıyacak.

TERAZİ: İletişim gezegeni Merkür burcunuzda geri gidiyor. Duygusal sorunları yok saymanız her şeyin büyümesine neden olabilir. Yeteneklerinize ihtiyaç duyanlar, işle ilgili sizden yardım bekleyenler var, onlarla ilgilenin.

AKREP: Sakin görünen gizli bir inatçılığınız var. Duygusal konularda isteklerinizi karşı tarafa hissettirmek zorunda kalacaksınız. Güçlü sezgileriniz sayesinde yaşamın gizemini araştırmak istiyorsunuz.

YAY: Ay’dan aldığınız etki sizi bağımlı olduğunuz konularda yaratıcı yapıyor. Her şeyi detaylarıyla düşünüyor ve görüştüğünüz kişilerin tepkisini takip ediyorsunuz. Takıntılarınızdan sıyrılmalısınız. Yalnız olmak isteyebilirsiniz.

OĞLAK: Ay’ın bulunduğu konum evinizle ilgili bazı olayların gündeme geleceğini gösteriyor. Ortamınızı yenilemek isterken duygusal yönlerinizi daha çok ortaya çıkarıyor, sizi önemli hale getiriyor.

Haberin Devamı

KOVA: Olaylara mantıklı bir yorum getirerek çevrenize örnek olacaksınız. Karşıt ilişkilerinizde temkinli davranmaya yönelik davranışları benimsiyorsunuz. Duygu derinliğinizi her zaman ortaya çıkarmaktan hoşlanmıyorsunuz.

BALIK: Bugün odaklanmanız gerekiyor. Bağlantıda olacağınız kişilere karşı cana yakın tavırlar içinde olmalısınız. Kendinizi aşma konusunda birçok şey yapabilirsiniz. İç güdülerinizi doğru kullanıyorsunuz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder